Ciorba de vara cu pui , legume si paste

Postat de cristeena20 in Supe/Ciorbe
7 Aug 2014 | 6575 vizualizari
Ciorba de vara cu  pui , legume si paste

Ingrediente

  • 1/4 pui de casa
  • 3 morcovi mari
  • 1 ceapa mica
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 cani de mazare
  • 1 cutie de ciuperci champignon
  • 1 patrunjel
  • 3 cartofi mai mari
  • 1 cana de paste micute
  • patrunjel verde tocat
  • sare, piper alb si chilli optional, un cub knorr

Mod de preparare

Portionam carnea de pui si o punem in apa rece cu sare sa fiarba bine. Cand e aproape fiarta adaugam un cub knorr si legumele.

Morcovii se curata si se taie rondele; ardeiul se taie cubulete; ceapa se toaca marunt de tot. Apoi adaugam mazarea (eu am avut congelata- daca folositi din conserva o adaugati mai la final).

Totodata adaugati si ciupercile din conserva felii. Gustam de sare  si piper. Daca ne place sa fie putin picanta adaugam un chilli.

Cartofii se pun cand morcovii sunt aproape fierti- taiati cubulete.

La final adaugam pastele si lasam 5 minute sa fiarba.

Stingem focul si adaugam verdeata tocata .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vara cu pui , legume si paste" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de conopida cu mazare

Postat de mihaelar63

Ciorba de conopida cu mazare

Legumele se spala foarte bine . Se curata ceapa si usturoiul . Conopida desfacuta buchetele se fierbe separat in apa cu sare . Se scurge  apoi de apa . Cartofii si...

Citeste continuarea

Ciorba taraneasca de vacuta, de iarna

Postat de mihaelar63

Ciorba taraneasca de vacuta, de iarna

Prazul si gogosarul se taie marunt si se soteaza in ulei. Sarati. Cand acestea incep sa fie patrunse, se adauga rosiile maruuntite si se lasa sa se soteze inabusit 5 minute ....

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.08.2014, 19:08
un deliciu
la 07.08.2014, 19:09
O ciorbita tare buna!
la 07.08.2014, 19:12
la 07.08.2014, 19:16
la 07.08.2014, 19:16
multumesc

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking