Ciorba de varza cu afumatura

Postat de medioto59 in Ciorbe
7 Oct 2010 | 8802 vizualizari
Ciorba de varza cu afumatura

Va poftesc la o ciorba calda ca vine ora pranzului....................am vazut ca a facut Sylvia si mi-a facut pofta asa ca m-am pus pe "confectionat"

Ingrediente

  • 500 g coaste afumate
  • 1 litru bors
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2-3 rosii
  • 1/2 varza alba
  • 1 ardei gras
  • 1 legatura leusetan
  • cimbru
  • sare

Mod de preparare

Taiem coastele in bucati potrivite le spalam si le punem la fiert.Cand sunt pe jumatate fierte adaugam ceapa taiata marunt,morcovul taiat rondele , ardeiul gras taiat cubulete si varza taiata un pic mai mare.Lasam sa fiarba la foc potrivit sub capac.Cand totul este fiert adaugam rosiile decojite si date prin razatoare, borsul si cimbrul. Mai lasam pe foc circa 15 min. dupa care tragem de pe foc si aromatizam cu leustean verde tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de porc cu afumatura si zeama de varza

Postat de rocsi_1612

Ciorba de porc cu afumatura si zeama de varza

Spalati oasele de porc, coasta afumata si le taiati bucati. Le puneti in oala minune, le acoperiti cu apa.  Puneti capacul si le fierbeti 30 de minute, din momentul in care incepe sa...

Citeste continuarea

Ciorba cu afumatura si zeama de varza

Postat de lucy2002

Ciorba cu afumatura si zeama de varza

Legumele se curata, se spala si se taie dupa preferinta. Scarita o spalam bine cu apa calda. Intr-o oala punem uleiul si legumele( radacinosele ) la calit 5 minute, dupa care adaugam scarita...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.10.2010, 11:43
Dupa atatea oua si carnati ne dai o ciorba sa ne dregem? Poate ne revenim?
la 07.10.2010, 11:54
Poate ne revenim?.....greu de crezut ca ne revenim
la 07.10.2010, 12:00
Asa ma gandeam si eu.
la 07.10.2010, 12:23
suntem irecuperabile?
la 07.10.2010, 12:37
Medi.....iti cere si ,,irecuperabila,, de mine o portie....generoasa.... las 5 furcu....ca mie nu imi trebuie, eu vreau o lingura .....

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking