Ciorba de varza dulce cu paste alfabet

Postat de babi5 in Ciorbe
16 Oct 2013 | 5315 vizualizari
Ciorba de varza dulce cu paste alfabet

O ciorbita buna tare, asta este tot ce va pot spune. Am mai publicat Ciorba de varza, dar fiecare este altfel facuta. Este buna, buna... nu ezitati sa o faceti fiindca aveti doar de castigat.

Ingrediente

  • 1 varza dulce (cca 1 kg )
  • 4 morcovi potriviti ca marime
  • 1 telina potrivita ca marime
  • 1 bucata de praz ( cca. 10 cm )
  • 1 ceapa mai mare
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 2 rosii
  • 3 ardei
  • 250 ml bulion casa
  • 50 gr paste alfabet
  • 1 legatura leustean
  • 100 ml ulei

Mod de preparare

Prima data curatam zarzavaturile, le spalam si le tocam marunt, apoi tocam si varza. Am pus zarzavatul intr-o oala de 4 l si am lasat la calit, apoi am adaugat varza tocata, am mai lasat la calit pentru 10 minute impreuna cu zarzavatul, apoi am completat cu apa calda la capacitatea oalei. Am potrivit de sare, piper, vegeta si am lasat sa fiarba. Inainte de terminare am adaugat rosiile oparite si curatate de pielita apoi tocate cubulete mici si sucul de bulion, am adaugat si pastele alfabet si am lasat sa fiarba inca 10 minute. Am asezonat cu leustean.

Ciorbita este gata pentru a fi servita. Pofta mare sa aveti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza dulce cu paste alfabet" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de miel reteta

Postat de MotanLaOale

Ciorba de miel reteta

Carnea se curata, se spala bine si se pune la fiert. Dupa primul clocot se schimba apa si se fiarbe inca 30-35 minute. Cand este facuta carnea se scoate separat. Zarzavatul se curata, se...

Citeste continuarea

Ciorba cu arome si culori tomnatice

Postat de Constelatialeu

Ciorba cu arome si culori tomnatice

Mai intai punem la fiert fasolea, e bine sa o puneti de seara la inmuiat, fierbe mai repede. Dupa ce da 2-3 clocote, schimbam apa si punem din nou la fiert, procedam asa de inca 2 ori. Separat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.10.2013, 15:09
imi place
la 16.10.2013, 15:12
Multumesc mon
la 16.10.2013, 15:25
ce buna ar fi o farfurie de ciorba pe cand ajung acasa
la 16.10.2013, 15:48
la 16.10.2013, 15:53

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking