Ciorba de varza noua cu bacon afumat

Postat de mihaelar63 in Ciorbe
26 Mai 2014 | 8582 vizualizari
Ciorba de varza noua cu bacon afumat

Daca aveti soti mofturosi care nu doresc ciorba fara carne, o bucatica de afumatura este solutia potrivita. Nu trebuie cantitate mare, doar sa dea putin gust. Aceasta ciorba se pregateste intr-un timp scurt.

Ingrediente

  • 1 varza verde noua
  • 1 morcov mare nou
  • 1 ardei rosu gras
  • 1 ardei iute
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 lingura faina alba
  • 1 pahar bulion de rosii
  • 200 gr bacon afumat
  • marar verde
  • cimbrisor verde
  • sare

Mod de preparare

Curatati si spalati legumele .

Taiati morcovul si ardeiul rosu gras cubulete .

Taiati ardeiul iute si ceapa verde rondele.

Feliati baconul afumat .

Puneti aceste ingrediente la fiert in 3 l apa .

Curati varza de frunzele exterioare si o taiati fideluta . 

Dupa 10 minute cand morcovul este patruns adugati varza .

Amestecati sucul de rosii cu faina alba , diluati cu zeama calduta si incorporati amestecand in ciorba .Sarati doar daca este nevoie .

Serviti ciorba asezonata cu cimbru si marar verde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza noua cu bacon afumat" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Bors de porc cu stevie si zucchini

Postat de katty

Bors de porc cu stevie si zucchini

Spalam carnea bine dupa ce a fost portionata si o punem la fiert in apa rece cat sa o acopere si sa o depaseasca. Spumam cat este nevoie si fierbem pana carnea este fiarta de jumatate....

Citeste continuarea

Ciorba manastireasca de legume

Postat de MotanLaOale

Ciorba manastireasca de legume

Se curata toate legumele, se spala si se toaca marunt. Radacinoasele se pot da pe razatoare, dar mie nu-mi plac asa. Se pune intr-o oala uleiul si se calesc in el ceapa, morcovii, pastarnacul,...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Comentarii

la 26.05.2014, 12:45
si euu tot de varza fac! super buna!
la 26.05.2014, 13:07
la 26.05.2014, 13:12
buna ciorbita!!
la 26.05.2014, 13:17
si mie te rog o portie.
la 26.05.2014, 13:19

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking