Ciorba de vitel acrita cu zeama de zarzare ( corcoduse)

Postat de aliliana in Supe/Ciorbe
12 Ian 2014 | 4877 vizualizari
Ciorba de vitel acrita cu zeama de zarzare ( corcoduse)

Ingrediente

  • 10 portii coaste si oase de vitel
  • 2 cepe albe
  • un ardei
  • un pastarnac
  • un morcov
  • o folie si jumatate ( de gheata) cu zeama de zarzare
  • sare
  • un ou
  • doua rondele fidea
  • 5 linguri rosii tocate de la borcan.

Mod de preparare

Carnea de spala si se pune la fiert in apa cu sare. Cand incepe sa faca spuma se arunca apa, se spala carnea si se pune in vasul pentru ciorba cu alta apa la fiert cu sare. Intre timp se curata ceapa, se spala, se toaca. De la congelator se scoate ardeiul, pastarnacul. Se curata si se toaca morcovul. 

Cand  carnea s-a fiert pe jumatate se adauga legumele. Se  fierb impreuna pana ce carnea este gata. Aproape de final se adaga rosiile. Dupa un timp  se adauga cuburile de suc de zarzare si se lasa la fiert. La final se  bate un ou si se pune fideaua. Se presara leustean verde. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vitel acrita cu zeama de zarzare ( corcoduse)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Supa mexicana de pui cu galuste de malai

Postat de simona72

Supa mexicana de pui cu galuste de malai

Pentru supa: pentru inceput am fiert carne de pui. Am ales 2 pulpe intregi, dar si grasime de pui. Dupa ce supa a fiert, am strecurat-o, am ales carnea si am rupt-o in bucati. Supa mexicana am...

Citeste continuarea

Supa de salau cu chorizo

Postat de mihaelar63

Supa de salau cu chorizo

Legumele curatae se spala si se taie marunt. Chorizo se taie rondele Sotati legumele in ulei pana incep sa se inmoaie . Turnati deasupra 2.5 l apa si lasatile 15 minute la fiert ...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.01.2014, 18:20
ce bunatate
la 12.01.2014, 18:25
bun
la 12.01.2014, 18:26
Ciorba asta merge dupa betie,te trezeste..
la 12.01.2014, 18:28
cred ca e tare buna
la 12.01.2014, 18:30
Ancuta, multumesc

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking