Ingrediente
- 1 piept de pui
- 2 morcovi
- 1 ardei rosu
- 2 cartofi
- 600 gr smantana
- 5 galbenusuri
- 2 cuburi concentrat de gaina
- usturoi
- otet
- patrunjel
Mod de preparare
Se taie pieptul de pui cubulete, se pune la fiert apoi se spumeaza. Morcovii , ardeiul si cartofii se taie cubulete si se adauga peste pieptul de pui. Separat se amesteca smantana cu galbenusurile . Cand legumele si carnea s-au fiert se adauga cubuletele de concentrat de gaina , se ia zeama in care au fiert si se adauga peste amestecul de smantana mestecand continu apoi se toarna inapoi peste legume. Usturoiul se bate ,se pune intr-o sita si se adauga la ciorba turnand zeama din ciorba peste el ,apoi se adauga si otet, se mai lasa sa fiarba 5 minute si dupa ce se stinge focul se adauga patrunjel tocat fin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (32)
|