Ciorba rustica

Postat de kamy in Ciorbe
23 Feb 2011 | 4627 vizualizari
Ciorba rustica

Cum stiti l-am taiat pe Marele Ghita si ptr ca am o gramada de carnati trebuie sa fac cat mai multe din ei.Oare gem se poate???? Reteta asta e de la o prietene de a mea Dorina careia ii multumesc....a mancat si Sabina tot din farfurie. Dupa mine e cea mai rapida ciorba.

Ingrediente

  • carnati afumati(eu am pus 1 pereche)
  • 4 oua
  • 6-7 catei usturoi
  • 500 ml lapte
  • 2 linguri faina
  • sare,piper
  • cimbru
  • frunze dafin

Mod de preparare

Intr-o farfurie batem ouale si adaugam 50 ml lapte in care am desfacut o lingura de faina,sare si piper.

Intr-o tigaie in putin ulei prajim carnatii taiati rondele,dupa care ii punem intr-o oala si adaugam apa peste(cam 3/4 din oala) si 2 frunze dafin.In uleiul ramas facem ouale jumeri.

Lasam sa fiarba carnati 15-20 min.

Amestecam restul de laptele cu 1 lingura faina si adaugam peste ciorba de carnati,potrivim gustul de sare si piper,adaugam usturoiul pisat si mai lasam sa fiarba 5 min.Adaugam ouale jumeri,mai lasam sa dea in 3-4 clocote presaram putin cimbru si gata ciorba.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba rustica" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (31)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de conopida (Reteta Video)

Postat de Ina75

Ciorba de conopida (Reteta Video)

Radem morcovii si telina pe razatoarea mare. Pregatim aragazul si o oala in care punem uleiul. Adaugam morcovul si telina, amestecam si calim 2 minute. Turnam in oala 2 Litri de apa,...

Citeste continuarea

Bors de perisoare

Postat de merisor67

Bors de perisoare

Pregatim toate ingredientele: curatam si spalam legumele, apoi le tocama sau le trecem prin robot cum procedez eu(mie imi plac legumele tocate marunt in ciorbe). Carnea tocata, predominanta...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.02.2011, 23:26
Kamy cred ca e tare buna asa..usturoiata...acum e cam tarziu de papat..ramane pe maine..da vezi ca la ingrediente ai scris 500ml lapte si la preparare 50ml...unde e gresit?
la 23.02.2011, 23:33
luk....50 ml ii bagam la oua si cu restul dregem ciorba
la 23.02.2011, 23:35
am detaliat
la 23.02.2011, 23:36
tre sa fie tare buna
la 23.02.2011, 23:39
ligia....sa o incerci rapida si buna

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking