Ciulama de pui si ciuperci

Postat de carla27carla in Pui
26 Sep 2013 | 5089 vizualizari
Ciulama de pui si ciuperci

Delicioasa...

Ingrediente

  • 2 cepe albe
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 piept de pui
  • 200 gr ciuperci champignions
  • 1 legatura de frunze de patrunjel
  • sare,piper
  • 200 gr smantana
  • 100 ml lapte
  • 2 linguri amidon
  • 3 linguri ulei

Mod de preparare

Se curata ceapa si se toaca marunt ,ardeiul kapia se curata de cotor ,se spala si se taie cubulete.

Se incinge uleiul intr-o tigaie se adauga ceapa si ardeiul si se caleste. Se adauga pieptul de pui cubulete, ciupercile taiate cuburi, se amesteca si se adauga 200 ml apa si se lasa sa fiarba inabusit. Cand carnea e fiarta se face o ingrosala din 2 linguri de amidon amestecate cu smantana si laptele .Se pune din sosul din tigaie peste ingrosala sa se aduca la aceeasi temperatura apoi se toarna in fir subtire in tigaie. Se amesteca incontinuu pana se ingroasa. Se potriveste de sare si piper si se adauga patrunjelul frunze tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciulama de pui cu ciuperci si mamaliga

Postat de oanapl

Ciulama de pui cu ciuperci si mamaliga

Se pun cubulețele de carne în uleiul încins și se sotează câteva minute, până când carnea începe să își schimbe culoarea. Se...

Citeste continuarea

Ciulama de pui cu ciuperci

Postat de merisor67

Ciulama de pui cu ciuperci

Condimentăm carnea cu sare și piper și o rumenim pe toate părțile, în tigaia wok, cu puțin ulei de măsline. Transferăm apoi carnea în alt vas, iar în locul ei,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.09.2013, 12:42
la 26.09.2013, 12:52
la 26.09.2013, 13:32
Preferata mea
la 26.09.2013, 14:52
tare buna nu am incercat cu amidon
la 26.09.2013, 15:37

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking