Ciuperci champignon cu lamaie

Postat de pansy1 in Aperitive / Garnituri
17 Feb 2010 | 16596 vizualizari
Ciuperci champignon cu lamaie

E un fel de mancare simplu de facut si foarte bun.poate fi fel de mancare de sine statator sau garnitura la friptura

Ingrediente

  • ciuperci champignon 0,5 kg
  • zeama de la o lamaie
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • parmezan  

Mod de preparare

Ciupercile sa aiba palaria cat mai mare(se scot piciorusele,care pot fi folosite ptr o tocanita sau paste sau ce vreti dvs )

Se curata ciupercile,se incinge putin uleiul intr-o tigaie mai mare,(ulei cat sa acopere fundul tigaii),se pun ciupercile cu gura in jos,ca sa zic asa,se prajesc vreo 2-3 minute,dupa care se intorc ,se stropesc din belsug cu zeama de lamaie,sare,piper si se mai tin vreo 3-4 minute,dupa care se scot cu grija pe o farfurie(ca sa se pastreze sucul format in palarie),se presara cu patrunjel tocat si parmezan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci champignon cu lamaie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciuperci champignon cu quinoa

Postat de katty

Ciuperci champignon cu quinoa

Trecem rapid ciupercile aflate intr-o sita printr-un jet de apa rece si le scurgem. Taiem ciupercile in sferturi dupa ce le-am taiat putin din codite. Intr-o tigaie punem la incins uleiul de...

Citeste continuarea

Salata de ciuperci cu cartofi si masline

Postat de katty

Salata de ciuperci cu cartofi si masline

Trecem ciupercile printr-un jet de apa, le curatam si le taiem felii subtiri. Intr-o tigaie punem o lingura de ulei de masline si adaugam ciupercile. Adaugam zeama de lamaie, un praf de sare si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.02.2010, 10:38
la 17.02.2010, 14:59
ca bine zici
la 17.02.2010, 23:38
Bine ,ai nimerit in aceasta echipa!frumoase ciupercuteai realizat!
la 18.02.2010, 06:20
Ceva mai rapid si usor de realizat nici ca am intalnit ! Trebuie incercat neaparat Bine ai venit in echipa bucatarasilor !
la 20.02.2010, 14:48
Rapid si foarte gustoase,un deliciu.

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking