Ciuperci la cuptor cu miez de lapte

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
20 Mai 2012 | 3286 vizualizari
Ciuperci la cuptor cu miez de lapte

Din curiozitate am luat si eu miez de lapte de la Delaco sa vedem ce pot face cu el .

Ingrediente

  • 10 ciuperci marisore
  • 200 gr prosciuto crudo
  • 1 miez de lapte cu sare
  • 100 ml ulei
  • 2 fire usturoi verde
  • putin rozmarin verde
  • 4 linguri de smantana
  • sare
  • piper
  • ridichi , rosii, salata verde pt. decor

Mod de preparare

Curatati si spalati ciupercile .Ungeti-le cu ulei .

Tocati coditele ciupercilor , prosciuto , usturoiul si rozmarinul si le amestecati cu smantana , sare si piper .

Cu aceasta compozitie umpleti ciupercile pe care le dati la cuptor timp de 15 minute[ asezate pe hartie de copt ] .

Scoateti tava din cuptor si pe fiecare ciuperca asezati o felie de miez de lapte si mai dati inca 5 minute la cuptorul incins .

Serviti ciupercile cu miez de lapte decorate cu ridichi rosii , salata verde si rosiii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la cuptor cu miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv cu somon afumat, branza si avocado

Postat de gusti

Aperitiv cu somon afumat, branza si avocado

Am pregatit o reteta de aperitiv cu somon afumat, branza si avocado in straturi alternative, folosindu-ne de un cub de inox pentru un aspect deosebit. Am curatat avocado de coaja, am scos...

Citeste continuarea

Aperitiv mini tarte din cartofi cu peste, pasta de branza si sos de iaurt

Postat de simona72

Aperitiv mini tarte din cartofi cu peste, pasta de branza si sos de iaurt

Cartofii se curata si se pun in apa cu sare la fiert. Din cartofii fierti se face un piure, care se amesteca cu sare, unt, lapte (lapte condensat am folosit eu), cascavalul ras si pestele maruntit...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.05.2012, 00:04
foarte bun
la 21.05.2012, 07:57
Delicioase ciupercutele!
la 21.05.2012, 08:18
la 21.05.2012, 08:19
bun
la 21.05.2012, 09:09
bun tare

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking