Ciuperci la cuptor cu miez de lapte

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
20 Mai 2012 | 3305 vizualizari
Ciuperci la cuptor cu miez de lapte

Din curiozitate am luat si eu miez de lapte de la Delaco sa vedem ce pot face cu el .

Ingrediente

  • 10 ciuperci marisore
  • 200 gr prosciuto crudo
  • 1 miez de lapte cu sare
  • 100 ml ulei
  • 2 fire usturoi verde
  • putin rozmarin verde
  • 4 linguri de smantana
  • sare
  • piper
  • ridichi , rosii, salata verde pt. decor

Mod de preparare

Curatati si spalati ciupercile .Ungeti-le cu ulei .

Tocati coditele ciupercilor , prosciuto , usturoiul si rozmarinul si le amestecati cu smantana , sare si piper .

Cu aceasta compozitie umpleti ciupercile pe care le dati la cuptor timp de 15 minute[ asezate pe hartie de copt ] .

Scoateti tava din cuptor si pe fiecare ciuperca asezati o felie de miez de lapte si mai dati inca 5 minute la cuptorul incins .

Serviti ciupercile cu miez de lapte decorate cu ridichi rosii , salata verde si rosiii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la cuptor cu miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat

Postat de merisor67

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat

Punem untul la topit, în uleiul de măsline. Adăugăm usturoiul presat și câte un praf din condimentele enumerate și le amestecăm bine. Adăugăm și un praf de sare și...

Citeste continuarea

Placinta cu ghebe

Postat de Dya

Placinta cu ghebe

Spalam foarte bine ghebele si le frigem pe tava de aragaz. Intre timp faramam branza, adaugam ouale si smantana, omogenizand totul. Intr-un vas de yena, uns cu unt, intindem foile de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.05.2012, 00:04
foarte bun
la 21.05.2012, 07:57
Delicioase ciupercutele!
la 21.05.2012, 08:18
la 21.05.2012, 08:19
bun
la 21.05.2012, 09:09
bun tare

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking