Ciuperci la cuptor cu miez de lapte

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
20 Mai 2012 | 3299 vizualizari
Ciuperci la cuptor cu miez de lapte

Din curiozitate am luat si eu miez de lapte de la Delaco sa vedem ce pot face cu el .

Ingrediente

  • 10 ciuperci marisore
  • 200 gr prosciuto crudo
  • 1 miez de lapte cu sare
  • 100 ml ulei
  • 2 fire usturoi verde
  • putin rozmarin verde
  • 4 linguri de smantana
  • sare
  • piper
  • ridichi , rosii, salata verde pt. decor

Mod de preparare

Curatati si spalati ciupercile .Ungeti-le cu ulei .

Tocati coditele ciupercilor , prosciuto , usturoiul si rozmarinul si le amestecati cu smantana , sare si piper .

Cu aceasta compozitie umpleti ciupercile pe care le dati la cuptor timp de 15 minute[ asezate pe hartie de copt ] .

Scoateti tava din cuptor si pe fiecare ciuperca asezati o felie de miez de lapte si mai dati inca 5 minute la cuptorul incins .

Serviti ciupercile cu miez de lapte decorate cu ridichi rosii , salata verde si rosiii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la cuptor cu miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Clatite cu ricotta si ton

Postat de rocsi_1612

Clatite cu ricotta si ton

Clatitele: Bateti ouale spuma cu ajutorul unui tel, cu putina sare si piper. Adaugati apa minerala si laptele. Praful de copt il stingeti cu putina zeama de lamaie, il adaugati peste...

Citeste continuarea

Rulada cu crema de branza si somon

Postat de Bucataras

Rulada cu crema de branza si somon

Pentru aluatul de rulada, se fierbe mai intai morcovul, se lasa la racit, apoi se mixeaza cu 2 linguri din zeama in care a fiert pana se obtine un piure fin. Sunt suficiente 2 linguri pline cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.05.2012, 00:04
foarte bun
la 21.05.2012, 07:57
Delicioase ciupercutele!
la 21.05.2012, 08:18
la 21.05.2012, 08:19
bun
la 21.05.2012, 09:09
bun tare

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking