Ingrediente
- Am folosit:
1 kg ciuperci champignon
sare
2 oua
chilly,
sos de stridii
chimen macinat
4 linguri iaurt
2 linguri faina
ulei pentru prajit
Mod de preparare
Inainte cu o zi de a le face am curatat ciupercile si le-am spalat bine,apoi le-am sarat pentru a prinde gust pana a 2-a zi.
Am facut un aluat din 2 oua,4 linguri de iaurt,chilly,sos de stridii si chimen macinat,am incins bine uleiul si pe rand am trecut fiecare palarioara prin aluat,apoi le-am parajit pana cand s-au rumenit frumos.
Coditele le-am pastrat separat si probabil voi face un sos din ele pentru paste sau poate pentru o friptura,dar voi reveni cu reteta cand va fi cazul.
Ciupercile pane se pot servi calde,dar si reci,ca si garnitura sau aperitiv,in functie de preferintele voastre.
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (9)
|