Clafou-tarte

Postat de kamy in Prajituri
14 Iul 2011 | 2880 vizualizari
Clafou-tarte

Am facut Clafoutis de piersici,am gustat putin,nu am cazut pe spate,asa ca am imbunatatit-o.

Ingrediente

  • blat(clafoutis)
  • 3 oua mari
  • 100 zahar
  • 150 faina
  • 200 lapte
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 ling.coaja de lamaie+portocala,rasa
  • piersici
  • margarina ptr.uns
  • alte ingrediente
  • o budinca vanilie la rece OLE'
  • 1 plic tort gelle rosu
  • piersici

Mod de preparare

ptr.blat

Am mixat bine ouale cu zaharul,zaharul vanilat,am adaugat laptele,faina si la sfarsit,coaja rasa.

Am uns tava bine cu margarina,am pus compozitia si piersicile decojite si taiate cubulete.

Am dat la cuptorul incalzit in prealabil,pana a trecut testul scobitorii(la mine a durat 30 min)

Am scos blatul pe un platou si cand s-a racit am pus budinca de vanilie(pe care am preperat-o dupa instructiunile de pe plic,am ornat cu feli de piersica si am pus peste,gelatina rosie.

A iesit o super tarta cu o gramada de fructe.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clafou-tarte" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura cu crema de fructe de padure

Postat de rocsi_1612

Desert prajitura cu crema de fructe de padure

Blatul: Mai intai separati ouale. Galbenusurile le bateti cu zaharul pana se albesc. Adaugati uleiul, laptele, vanilia si praful de copt. Incorporati si faina. Albusurile le mixati spuma cu un...

Citeste continuarea

Clafoutis cu caise

Postat de caroline

Clafoutis cu caise

Caisele le spalam,le taiem in doua si scoatem samburele . Luam o tava pentru cuptor de forma rotunda si ungem cu unt.Asezam in tava jumatatile de caisa. Separat punem intr-un bol ouale...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.07.2011, 11:56
fantastic
la 14.07.2011, 11:58
cris ...ce mai faci? ai fost in concediu?
la 14.07.2011, 12:52
superba
la 14.07.2011, 13:33
lau....buna rau
la 14.07.2011, 14:31
cat de bine arata

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking