Clafou-tarte

Postat de kamy in Prajituri
14 Iul 2011 | 2887 vizualizari
Clafou-tarte

Am facut Clafoutis de piersici,am gustat putin,nu am cazut pe spate,asa ca am imbunatatit-o.

Ingrediente

  • blat(clafoutis)
  • 3 oua mari
  • 100 zahar
  • 150 faina
  • 200 lapte
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 ling.coaja de lamaie+portocala,rasa
  • piersici
  • margarina ptr.uns
  • alte ingrediente
  • o budinca vanilie la rece OLE'
  • 1 plic tort gelle rosu
  • piersici

Mod de preparare

ptr.blat

Am mixat bine ouale cu zaharul,zaharul vanilat,am adaugat laptele,faina si la sfarsit,coaja rasa.

Am uns tava bine cu margarina,am pus compozitia si piersicile decojite si taiate cubulete.

Am dat la cuptorul incalzit in prealabil,pana a trecut testul scobitorii(la mine a durat 30 min)

Am scos blatul pe un platou si cand s-a racit am pus budinca de vanilie(pe care am preperat-o dupa instructiunile de pe plic,am ornat cu feli de piersica si am pus peste,gelatina rosie.

A iesit o super tarta cu o gramada de fructe.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clafou-tarte" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert tarta cu mascarpone si frisca

Postat de Ksenya

Desert tarta cu mascarpone si frisca

  Biscuitii se zdrobesc intr-un blender, se adauga untul topit se amesteca.  Se  regleaza  inelul pentru montat tarte la   diametrul de 18 cm .  Se adauga...

Citeste continuarea

Desert cheesecake cu cirese, la rece

Postat de mirela0911

Desert cheesecake cu cirese, la rece

Se macina biscuitii apoi se amesteca cu untul topit si racit. Se tapeteaza cu hartie de copt o tava rotunda cu diametrul de 24 cm. Se toarna amestecul de biscuiti si se taseaza bine pentru a...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.07.2011, 11:56
fantastic
la 14.07.2011, 11:58
cris ...ce mai faci? ai fost in concediu?
la 14.07.2011, 12:52
superba
la 14.07.2011, 13:33
lau....buna rau
la 14.07.2011, 14:31
cat de bine arata

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking