Clafoutis de cirese

Postat de cristeena20 in Prajituri
21 Iun 2014 | 1740 vizualizari
Clafoutis de cirese

O reteta preluata de la Timea . Multumesc:) A iesit super buna!

Ingrediente

  • 3 oua
  • 250 ml lapte
  • 1 vf sare
  • 1 vanilie
  • 4 linguri zahar
  • 8 linguri de faina
  • 400 gr cirese

Mod de preparare

- Incingem cuptorul la 180 grade si ungem o forma de tarte cu unt.

- batem ouale cu un vf de sare si cu zaharul , apoi incorporam faina  si apoi laptele, amestecand cu un tel sa nu se faca cocoloase. 

- Asezam ciresele fara samburi in tava de tarte , uniformizand pe toata suprafata apoi turnam compozitia din oua si lapte. Dam la cuptor pentru 30-35 minute si facem testul scobitorii. Cand se raceste se scoate pe un platou si se pudreaza cu zahar praf.

- Este un desert de vara cu multe cirese si racoros.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clafoutis de cirese" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Retete similare

Desert clafoutis cu cirese

Postat de Pungasa_Rogue

Desert clafoutis cu cirese

Mai intai, se spala ciresele si li se scot samburii. Eu am avut 780 g de cirese fara samburi si le-am pus pe toate. Voi puteti sa puneti si mai putine. Se da drumul la cuptor pentru a se...

Citeste continuarea

Desert clafoutis cu cirese

Postat de merisor67

Desert clafoutis cu cirese

Mixăm ouăle cu un praf de sare, apoi adăugăm zahărul și mixăm în continuare până se spumează ușor. Adăugăm esența, făina și omogenizăm, apoi adăugăm laptele și...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 22.06.2014, 00:19
foarte bun
la 22.06.2014, 00:24
la 22.06.2014, 00:29
ce prajitura buna
la 22.06.2014, 07:09
ce-mi place
la 22.06.2014, 08:57

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking