Clatite aperitiv

Postat de pity19 in Aperitive / Garnituri
30 Mai 2014 | 2957 vizualizari
Clatite aperitiv

Ingrediente

  • 4 linguri faina
  • 2 oua proaspete
  • 1 lingura oregano
  • o lingurita sare
  • un varf lg piper
  • apa

Umplutura :

  • 4 felii parizer de pui
  • 8 ciuperci albe
  • 3 feliute branza sarata de vaca
  • sare
  • piper
  • usturoi praf
  • ketchup picant
  • un castravete

Mod de preparare

Aluat : Ouale le amestecam cu sarea si oregano , cu un tel amestecam bine ;

Adaugam treptat faina , amestecand continuu , apa cat sa fie un aluat tip smantana ;

Pregatim o tigaie pe care o ungem cu ulei si o dam la foc mediu sa se incinga ;

Pentru o clatita adaugam un polonic de aluat in tigaie si invartim de tigaie pana se intinde ; Lasam sa se rumeneasca bine pe ambele parti si luam de pe foc ;

Umplutura : Taiem parizerul rondele ;

Clatim ciupercile si le curatam de pielita ; Taiem fiecare ciuperca in 4 , condimentam cu sare , piper , usturoi praf ;

Luam o tigaie fara ulei , dam la foc mic , adaugam parizerul si ciupercile ; Amestecam din cand in cand ca acestea sa nu se arda ; Lasam pana sunt rumenite frumos ;

Castravetele il clatim , curatam de coaja si taiem feliute rotunde ;

Luam o clatita , ungem cu ketchup , adaugam amestecul de parizer si ciuperci ( aprox 3-4 linguri la fiecare clatita ) ; Razuim o felie de branza dupa care asezam cate 4-5 feliute de castravete ;

Rulam clatita , lasam putin la racit si o taiem in 4 dupa care se poate servi!!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv clatite cu spanac si crema de branza

Postat de oanapl

Aperitiv clatite cu spanac si crema de branza

Pui 500 ml de apă la fiert, iar când atinge punctul de fierbere, adaugi 1/4 linguriță de sare și 1 vârf de linguriță cu bicarbonat de sodiu. Amesteci puțin în apă și...

Citeste continuarea

Tortulet aperitiv din pancakes

Postat de mirela0911

Tortulet aperitiv din pancakes

Intr-un bol se bat bine ouale cu sare si piper.  Se taie in bucatele mici sunca, cascavalul si gogosarul rosu. Se pun peste oua si se amesteca. Se toarna laptele dulce si cel batut si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.05.2014, 17:10
la 30.05.2014, 17:59
Bune!
la 30.05.2014, 18:02
Place !!!
la 30.05.2014, 18:41
Multumesc!

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking