Clatite aromate a la Robert

Postat de panacris in Dulciuri
4 Oct 2013 | 3356 vizualizari
Clatite aromate a la Robert

După cum vă spuneam, Robert a devenit MasterChef în alte clătitelor! Se pare că a început să semene cu maică-sa, a deschis dulapul cu mirodenii, a început să scoată pe baltul de lucru mai diverse ingrediente, apoi s-a hotărât din mers, și vă asigur ca a preparat un aluat de clătite super aromat. De data asta eu am fost pe post de ajutor de bucătar plus câteva tips-uri. Serviți vă rog;)

Ingrediente

  • lapte grăsime 1,5% cca. 500 ml,
  • sare iodată 5 g,
  • ouă 2 bucăți,
  • zahăr vanilinat 2 plicuri,
  • nucă de cocos cca. 50 g,
  • esență de rom 1/2 fiolă,
  • făină albă de grâu Dobrogea cca. 200 g
  • ulei de rapiță pentru prăjit cca. 50 ml.
  • Pentru umplut:
  • nutella
  • dulceață de piersici Panacris

Mod de preparare

Ouăle se bat energic cu zahărul vanilinat, sarea, esența de rom, nuca de cocos, făina și laptele, până ce se obține consistența dorită.

Clătitele se prăjesc pe rând în tigaia specială pentru clătote de la Tefal, cu un strop de ulei. Aceste clătite vor fi mai groase decât cele obișnuite din cauza adaosului de nucă de cocos. Clătitele se servesc cu Nutella sau dulceață de piersici după gustul fiecăruia.

Vă asigur că au fost foarte gustoase, abia am apucat să fac o poză pentru prezentare! ;) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite aromate a la Robert" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Fursecuri cu lamaie si merisor

Postat de gurita_ta2005

Fursecuri cu lamaie si merisor

Intr-un bol se mixeaza zaharul tos,zaharul vanilat si margarina. Se adauga pe rand cate un ou si se mixeaza,se pune esenta de lamaie,zeama de lamaie si coaja de lamaie,iar la final se pune...

Citeste continuarea

Desert trigoane crocante din foi de placinta cu visine

Postat de Ksenya

Desert trigoane crocante din foi de placinta cu visine

Punem visinele la scurs intr-o sita. Daca aveti congelate, le scoateti mai din timp. Eu am avut visine   la borcan,reteta o gasiti aici:  I ntr-o oala, adaugam peste visinele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.10.2013, 17:18
Daaa, clătite, prietenele noastre!
la 04.10.2013, 17:20
delicioase
la 04.10.2013, 17:27
mai Cris,eu m-am tot gandit, si zic asa: pe Robert sa nu-l lasi sa se-nsoare in graba ca e bun la casa omului!
la 04.10.2013, 17:30
Corina
la 04.10.2013, 17:30
Corina, când i-o veni de însurătoare, pot să mă pun și de-a doua în fața ușii că tot pleacă

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking