Clatite cu peltea de corcoduse in sos de ciocolata

Postat de housy in Dulciuri
26 Noi 2010 | 5455 vizualizari
Clatite cu peltea de corcoduse in sos de ciocolata

Ingrediente

 

  • 2 oua
  • 10 linguri faina
  • 1/2 plic amoniu pentru prajituri
  • 1 cana lapte + 3/4 cana lapte
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1/2 plic glazura rece de la Dr Oetqer
  • 1/2 ciocolata cu alune de padure
  • 1 praf de sare
  • 1 cubulet mic de unt (cat o nuca)

 

Mod de preparare

Clatitele:

 intr-un bol inalt se amesteca ouale, faina, zaharul vanilat, amoniul, laptele, sarea cu mixerul pana iese o compozitie subtire

se prajesc clatitele ca in mod obisnuit

se umplu cu peltea de corcoduse si se fac sul

se pun 5 bucati intr-o farfurie adanca

 

Sosul de ciocolata:

 intr-un ibric se adauga 3/4 cana lapte, praful de glazura, ciocolata si untul

se pun la foc mic si se amesteca pana se topeste ciocolata si se subtiaza sosul

acesta se toarna peste clatite 

si se servesc caldute

                                                         Miam...miam!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu peltea de corcoduse in sos de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Cornuri pufoase de post cu gem si nuca

Postat de merisor67

Cornuri pufoase de post cu gem si nuca

Am frecat deojia cu 2 linguri de zahar pana la lichefiere si am turnat peste ea 150 ml apa calduta.. Intr-un vas  am pus pe foc 100 ml apa cu doua linguri de zahar, coaja rasa de lamaie si...

Citeste continuarea

Pavlova cu zmeura si frisca

Postat de Constelatialeu

Pavlova cu zmeura si frisca

Albusurile cu un praf de sare le mixam bine,apoi adaugam zaharul si mixam pana se topeste si obtinem o bezea tare,adaugam otetul,mixam,apoi amidonul,mixam si la final siropul,obtinem o culoare...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.11.2010, 09:00
da' vad ca ai muncit aseara....
la 27.11.2010, 09:50
imi plac muulllttt clatitele
la 27.11.2010, 10:21
Bune tareeee!
la 27.11.2010, 11:10
si mie imi plac muuult clatitele...cred ca se vede...
Ina, am muncit aseara sa pun retetele pe sit nu le-am facut aseara pe toate...
la 29.11.2010, 16:26

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking