Clătite cu piure de castane şi topping de frişcă - la cuptor

Postat de Cristina_Vivi in Dulciuri
20 Feb 2011 | 6744 vizualizari
Clătite cu piure de castane şi topping de frişcă - la cuptor

clătite delicioase ... .nu pot să zic altceva ............. aş mânca într-una =)))

Ingrediente

Pentru clătite:

  • făină
  • lapte
  • ouă
  • zahăr vanilat
  • un praf sare
  • apă minerală

Crema de castane:

  • 250 gr piure de castane - ungureşti
  • 100 ml frişcă lichidă

Budincă de vanilie

  • lapte
  • 1 plic budincă de vanilie

Topping

  • 100 ml frişcă lichidă
  • 2 gălbenuş de ouă

Mod de preparare

Se amestecă ingredientele pt clătite, se mestecă foarte bine să nu fie cocoloaşe. Şi se prăjesc căte una pe rând.

Se mixează frişca. Piureul de castane se sfarmă bine cu furculiţa şi se amescă cu frişca.

Budinca se face conform instrucţiunilor de pe pachet.

Se umple clătitele pe rând cu pireul de castane, si cu budinca, separat, şi se pun într-o tavă unsă cu unt, şi deasupra se pune frişca lichidă amestecată cu gălbenşurile de ou şi se pun la cuptor   10- 15 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clătite cu piure de castane şi topping de frişcă - la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (32)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert cozonac Babka

Postat de sufletista

Desert cozonac Babka

Intr-un bol adaugam faina cernuta, zaharul, drojdia, cojile date prin razatoare, amestecam si facem o adancitura, adaugam ouale batute cu sare, untul moale si amestecam la inceput cu furculita...

Citeste continuarea

Fursecuri marmorate de ciocolata

Postat de Nadyne

Fursecuri marmorate de ciocolata

 Untul se topeste in ulei, dupa care lasam la racit. Ouale se mixeaza cu zaharul pana obtinem o compozitie cremoasa, apoi adaugam, in fir subtire, uleiul si untul, omogenizam si punem faina,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.02.2011, 00:01
Sunt prima,vreau doua bucati super bune
la 21.02.2011, 07:37
Pai din asa ceva cum sa te opresti ??? Buna idee ai avut Delicioase
la 21.02.2011, 07:55
vreau si eu una chiar ACUM!!!! ce bine arata
la 21.02.2011, 09:19
la 21.02.2011, 09:40
vreau si eu una

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking