Clatite Julie cu dovlecel

Postat de lia in Aperitive / Garnituri
14 Iul 2010 | 4224 vizualizari
Clatite Julie cu dovlecel

Multumesc Julie pentru reteta de clatite, pe care am botezat-o dupa tine, cu toate ca a mai suferit ceva transformari…ca doar trebuia sa-mi las si eu amprenta.

Ingrediente

  • 2 oua
  • 200ml lapte
  • 1 dovlecel 250g
  • 2 linguri ulei
  • Marar verde tocat
  • 1 cana faina
  • Sare
  • piper
  • Smantana
  • Cascaval ras

Mod de preparare

Dovleacul se curata de coaja se da pe razatoarea mica, se sareaza si se da la o parte pana preparam aluatul.

Batem ouale,adaugam laptele, uleiul, un praf de piper, faina si omogenizam totul. Stoarcem dovlecelul de sucul lasat de la sare si-l punem in aluat, punem si mararul tocat, amestecam si asezonam cu sare daca mai e nevoie. Dam bolul cu aluat la rece pentru 30’.

Coacem clatitele si asa calde, adaugam pe fiecare cate o lingura de smantana, presaram cascaval si rulam.

Clatitele calde sunt delicioase ! reci nu stiu cum sunt , s-au mancat la foc automat ...

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite Julie cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tarta cu peste, dovlecel si porumb

Postat de rocsi_1612

Tarta cu peste, dovlecel si porumb

Aluatul: Cernem faina intr-un bol, presaram sarea. Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva, o adaugam peste faina. Incepem sa framantam, turnam apa cate putin, pana obtinem un aluat omogen...

Citeste continuarea

Aperitiv tapas cu jambon

Postat de sufletista

Aperitiv tapas cu jambon

Intr-un castron adaugam rosiile pisate (tocate marunt) fara pielita, usturoiul zdrobit, ulei de masline, sare, piper; amestecam bine si dam deoparte pana ce prajim feliile de paine. Intr-un bol...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.07.2010, 12:08
Arata foarte bine
la 14.07.2010, 14:18
la 14.07.2010, 17:27
Wow, ce bine arata ! E normal sa nu stii guetul lor, reci
la 14.07.2010, 17:38
super reteta si imi lasa gura apa la ce vad aicitrebuie sa fac si eu asta!
la 14.07.2010, 17:49
Bunica

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking