Clatite Julie cu dovlecel

Postat de lia in Aperitive / Garnituri
14 Iul 2010 | 4229 vizualizari
Clatite Julie cu dovlecel

Multumesc Julie pentru reteta de clatite, pe care am botezat-o dupa tine, cu toate ca a mai suferit ceva transformari…ca doar trebuia sa-mi las si eu amprenta.

Ingrediente

  • 2 oua
  • 200ml lapte
  • 1 dovlecel 250g
  • 2 linguri ulei
  • Marar verde tocat
  • 1 cana faina
  • Sare
  • piper
  • Smantana
  • Cascaval ras

Mod de preparare

Dovleacul se curata de coaja se da pe razatoarea mica, se sareaza si se da la o parte pana preparam aluatul.

Batem ouale,adaugam laptele, uleiul, un praf de piper, faina si omogenizam totul. Stoarcem dovlecelul de sucul lasat de la sare si-l punem in aluat, punem si mararul tocat, amestecam si asezonam cu sare daca mai e nevoie. Dam bolul cu aluat la rece pentru 30’.

Coacem clatitele si asa calde, adaugam pe fiecare cate o lingura de smantana, presaram cascaval si rulam.

Clatitele calde sunt delicioase ! reci nu stiu cum sunt , s-au mancat la foc automat ...

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite Julie cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tarta cu loboda

Postat de Pungasa_Rogue

Tarta cu loboda

Intr-un castron, drojdia se freaca impreuna cu zaharul pana cand se dizolva. Se adauga laptele cald si o mana de faina. Se amesteca si se lasa sa creasca, acoperind castronul cu o folie. Dupa ce...

Citeste continuarea

Placinte cu varza si carnati afumati

Postat de comanligia

Placinte cu varza si carnati afumati

Se amesteca ingredientele pentru aluat,intai cele uscate,apoi peste se adauga ingredientele lichide Se framanta pana devine un aluat legat(la final trebuie sa nu se lipeasca de maini,se adauga...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.07.2010, 12:08
Arata foarte bine
la 14.07.2010, 14:18
la 14.07.2010, 17:27
Wow, ce bine arata ! E normal sa nu stii guetul lor, reci
la 14.07.2010, 17:38
super reteta si imi lasa gura apa la ce vad aicitrebuie sa fac si eu asta!
la 14.07.2010, 17:49
Bunica

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking