Clatite Julie cu dovlecel

Postat de lia in Aperitive / Garnituri
14 Iul 2010 | 4236 vizualizari
Clatite Julie cu dovlecel

Multumesc Julie pentru reteta de clatite, pe care am botezat-o dupa tine, cu toate ca a mai suferit ceva transformari…ca doar trebuia sa-mi las si eu amprenta.

Ingrediente

  • 2 oua
  • 200ml lapte
  • 1 dovlecel 250g
  • 2 linguri ulei
  • Marar verde tocat
  • 1 cana faina
  • Sare
  • piper
  • Smantana
  • Cascaval ras

Mod de preparare

Dovleacul se curata de coaja se da pe razatoarea mica, se sareaza si se da la o parte pana preparam aluatul.

Batem ouale,adaugam laptele, uleiul, un praf de piper, faina si omogenizam totul. Stoarcem dovlecelul de sucul lasat de la sare si-l punem in aluat, punem si mararul tocat, amestecam si asezonam cu sare daca mai e nevoie. Dam bolul cu aluat la rece pentru 30’.

Coacem clatitele si asa calde, adaugam pe fiecare cate o lingura de smantana, presaram cascaval si rulam.

Clatitele calde sunt delicioase ! reci nu stiu cum sunt , s-au mancat la foc automat ...

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite Julie cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Quiche cu pui si legume

Postat de Irina

Quiche cu pui si legume

Aluatul de tarta sarata se face foarte usor: Am mixat untul impreuna cu faina si sarea, pana ce din aluat au inceput sa se formeze niste fulgi, dupa care am adaugat apa cu gheata. Am pus...

Citeste continuarea

Garnitura ciuperci umplute la cuptor

Postat de MotanLaOale

Garnitura ciuperci umplute la cuptor

Ciupercile se curata de pielita si se rup coditele. Se spala si se lasa la scurs si uscat. Coditele se toaca marunt. Baconul se taie bucati marunte. Intr-o tigaie punem 2 linguri de ulei si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.07.2010, 12:08
Arata foarte bine
la 14.07.2010, 14:18
la 14.07.2010, 17:27
Wow, ce bine arata ! E normal sa nu stii guetul lor, reci
la 14.07.2010, 17:38
super reteta si imi lasa gura apa la ce vad aicitrebuie sa fac si eu asta!
la 14.07.2010, 17:49
Bunica

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking