Clătite umplute cu piept de pui (2)

Postat de ionix in Pui
23 Mar 2010 | 12365 vizualizari
Clătite umplute cu piept de pui   (2)

Pentru c-au fost apreciate am zis sa le mai fac iar ... daaaar cu un amestec diferit… Reteta o am de la d-na administrator, tot de la ea :P

Ingrediente

  • 15 clatite normale
  •  Pentru umplutura:  
  • ½ kg ciuperci
  • 300 g smantana
  • 4 catei usturoi
  • Un piept mare de pui
  • Doua oua
  • Sare, piper
  • O legatura de marar
  • O legatura de patrunjel
  • ½ lingurita Busuioc tocat
  • 50 g unt

 

Mod de preparare

 

Ciupercile se curata, se taie si se oparasc in apa clocotita timp de 4-5 minute.

Pieptul de pui se fierbe bine iar apoi se taie cubulete.

Verdeturile se spala bine si se toaca marunt.

Intr-un bol amestecam ciupercile, puiul si verdeturile.

Intr-un castronel batem ouale bine si le amestecam bine cu: smantana, usturoiul pisat marunt, sarea, piperul si busuiocul.

Sosul de smantana se pune peste amestecul de pui si se incorporeaza bine.

Pe mijlocul clatite punem umplutura si intindem spre marginile laterale.

Clatitele le impaturim, ca pe sarmale, si le punem pe o tava.

Intre clatite punem cate o feliuta de unt.

Sa nu uitam sa incingem cuptorul inainte si pe tava sa punem hartie de copt.

Se lasa la foc mic timp de 15-20 de min.

Sunt bune atat calde cat si reci.

 

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Clătite umplute cu piept de pui (2)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Inimi si pipote de pui in sos de smantana

Postat de MotanLaOale

Inimi si pipote de pui in sos de smantana

Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Pipotele si inimile se curata, se spala, se scurg si se usuca cu un servet. Intr-o cratita se pune untul la topit, se adauga ceapa si se caleste...

Citeste continuarea

Reteta Contesei Ilona – piept de pui cu sote de ghebe si orez

Postat de Lia1

Reteta Contesei Ilona – piept de pui cu sote de ghebe si orez

In cazul in care folositi ciuperci deshidratate (cum este cazul meu pt. ca numai sub forma aceasta am gasit in zona), primul pas este sa puneti ghebele la hidratat. Se dau un clocot, se scurg, se...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Comentarii

la 23.03.2010, 19:40
ie-te la ea ce se mai ospateaza , mi-ai lipsit .
bine ai revenit
la 23.03.2010, 21:11
hehe... mersi mersi... bine te-am regasit mai picioruse "secsi"...
la 23.03.2010, 21:53
la 23.03.2010, 22:20
imi plac retetele de la doamna administrator!arata frumos de tot!
la 23.03.2010, 22:25
Ce clatite buneeeee ! Umplutura este preferata mea.

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking