Clătite umplute cu piept de pui (2)

Postat de ionix in Pui
23 Mar 2010 | 12393 vizualizari
Clătite umplute cu piept de pui   (2)

Pentru c-au fost apreciate am zis sa le mai fac iar ... daaaar cu un amestec diferit… Reteta o am de la d-na administrator, tot de la ea :P

Ingrediente

  • 15 clatite normale
  •  Pentru umplutura:  
  • ½ kg ciuperci
  • 300 g smantana
  • 4 catei usturoi
  • Un piept mare de pui
  • Doua oua
  • Sare, piper
  • O legatura de marar
  • O legatura de patrunjel
  • ½ lingurita Busuioc tocat
  • 50 g unt

 

Mod de preparare

 

Ciupercile se curata, se taie si se oparasc in apa clocotita timp de 4-5 minute.

Pieptul de pui se fierbe bine iar apoi se taie cubulete.

Verdeturile se spala bine si se toaca marunt.

Intr-un bol amestecam ciupercile, puiul si verdeturile.

Intr-un castronel batem ouale bine si le amestecam bine cu: smantana, usturoiul pisat marunt, sarea, piperul si busuiocul.

Sosul de smantana se pune peste amestecul de pui si se incorporeaza bine.

Pe mijlocul clatite punem umplutura si intindem spre marginile laterale.

Clatitele le impaturim, ca pe sarmale, si le punem pe o tava.

Intre clatite punem cate o feliuta de unt.

Sa nu uitam sa incingem cuptorul inainte si pe tava sa punem hartie de copt.

Se lasa la foc mic timp de 15-20 de min.

Sunt bune atat calde cat si reci.

 

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Clătite umplute cu piept de pui (2)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Piept de pui crispy, la cuptor, cu sos de iaurt

Postat de rocsi_1612

Piept de pui crispy, la cuptor, cu sos de iaurt

Puiul:  Pieptul de pui, il spalam si il stergem cu un servetel. Il taiem bucati potrivite, nici prea groase, nici prea subtiri. Intr-un bol amestecam mustarul, sosul teriyaki, uleiul, sare,...

Citeste continuarea

Pui cu lamaie, mustar si miere

Postat de RuxyRux

Pui cu lamaie, mustar si miere

Pieptul de pui se spala, se zvanta intr-un servet,apoi se  stropeste cu lamaie, se condimenteaza cu sare, piper, busuioc, usturoi, se unge cu miere si mustar. Intr-o tigaie, punem putin...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.03.2010, 19:40
ie-te la ea ce se mai ospateaza , mi-ai lipsit .
bine ai revenit
la 23.03.2010, 21:11
hehe... mersi mersi... bine te-am regasit mai picioruse "secsi"...
la 23.03.2010, 21:53
la 23.03.2010, 22:20
imi plac retetele de la doamna administrator!arata frumos de tot!
la 23.03.2010, 22:25
Ce clatite buneeeee ! Umplutura este preferata mea.

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking