Coasta de porc cu sos barbeque pe varza murata

Postat de Oana in Porc
28 Feb 2011 | 7458 vizualizari
Coasta de porc cu sos barbeque pe varza murata

Ingrediente

  • o varza mare murata
  • o ceapa
  • un ardei capia mare
  • 1 kg de coasta de porc
  • un carnat afumat
  • boia dulce
  • chimen macinat
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • sos barbeque

Mod de preparare

Se pregateste mai intai vasul roman, se pune la inmuiat in apa jumatate de ora.

Varza murata se taie fideluta si se opareste cu apa clocotita. Se lasa cateva minute, apoi se scurge si se spala cu apa rece. Ceapa se taie cubulete si ardeiul capia fideluta. Se incinge putin ulei intr-o oala incapatoare si se caleste ceapa cu ardeiul, adaugandu-se si putina apa calda. Se adauga apoi varza murata si se lasa sa dea in clocot. Varza are suficienta apa, nu am mai adaugat in plus. Se condimenteaza cu baza mirodenia fuchs, boia dulce, chimen macinat si foi de dafin. Coasta de porc se spala si se freaca cu putina sare si boia dulce si se portioneaza.

In vasul roman se rastoarna varza si se aseaza deasupra coasta de porc si carnatul afumat. Se acopera vasul si se lasa la cuptor o ora, o ora jumatate, pana ce carnea este bine facuta.

Se scoate apoi capacul, se unge coasta cu sos barbeque si se mai lasa 10-15 minute la cutor, fara capac.

Se serveste calda, cu sau fara mamaliguta si cu un ardei iute murat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coasta de porc cu sos barbeque pe varza murata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Muschiulet de porc cu rosii si ghiveci de legume

Postat de ctlina

Muschiulet de porc cu rosii si ghiveci de legume

Se încălzește uleiul într-o tigaie. Se adauga cateii de usturoi tocati mărunt și boia de ardei. Prajiti si colorati boia si usturoiul. Puneti sare si piper peste...

Citeste continuarea

Cea mai buna friptura de porc

Postat de mihaelar63

Cea mai buna friptura de porc

Cotletul de porc se taie pe jumatate si apoi se feliaza in felii mai groase. Usor cu ajutorul mainii se taseaza si se intinde cotletul; fraged de porc. Se prepara un amestec...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.02.2011, 22:59
wow ce bunatate
la 28.02.2011, 23:00
Exceptional si ce prezentare
la 28.02.2011, 23:10
ce bine arata
la 28.02.2011, 23:16
deliciu
la 01.03.2011, 00:19
eu la bbq am vazut berbec asta-i semnalul meu ca e timpul sa merg la nani

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking