Coaste de miel umplute

Postat de divainbucatarie in Oaie
21 Apr 2011 | 5832 vizualizari
Coaste de miel umplute

Ingrediente

  • coaste miel (de la un miel intre 9 si 11kg)
  • 500 g organe de miel (ficat, rinichi, plaman,inima)
  • 500 g carne tocata (vitel, porc sau amestec)
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ardei rosu
  • patrunjel si marar
  • boia de ardei dulce,
  • piper si sare (dupa gust)
  • 3 oua
  • 2 felii paine

Mod de preparare

Pentru a zabovi cat mai putin la cuptor, organele de miel se fierb, se dau prin masina de tocat, iar carnea tocata se inabusa cu ceapa verde si ardeiul, in ulei, la foc mic.
Amestecam organele cu carnea astfel obtinuta, adaugam mararul si patrunjelul tocate fin, ouale si piinea muiata si stoarsa. Condimenteaza dupa gust cu boia de ardei, sare si piper.

De pe coastele de miel desprindem carnea, dintr-o parte catre sira spinarii, facandu-se un buzunar, care se umple cu amestecul de mai sus. Prindem buzunarul cu scobitori, sa nu se desfaca in timpul fierberii si se aseaza intr-un vas termorezistent, apoi adaugam apa. Dam la cuptor, la foc mare pana incepe sa fiarba, apoi la foc mic, se lasa cam 15 minute pe o parte si apoi inca 15 minute pe cealalta parte, sa se poata rumeni, intorcand cu grija.

Dupa fierbere, le scoatem pe un platou, iar dupa racire taiem felii, in lungul coastelor, obtinandu-se un aspect de cotlet.
Daca-l incercati odata il veti pregati mereu.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de miel umplute" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (31)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Coaste de miel cu ciuperci umplute

Postat de panacris

Coaste de miel cu ciuperci umplute

Coastele de miel porționate, se asezonează de sare și piper apoi se așază într-o tavă termorezistentă. Din ulei, muștar, bere, vin și mirodenii se face un sos omogen, cu care se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.04.2011, 09:08
mmmmm
la 21.04.2011, 09:18
arata perfect! cred ca e super delicios acest fel de mancare!
la 21.04.2011, 09:25
Minunat!!! As manaca si eu, la cat de bine arata!
la 21.04.2011, 09:34
Arata excelent! Dar ne-ar fi ajutat mai multe poze intermediare, pentru ca e o reteta de trecut la favorite
la 21.04.2011, 09:54

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking