Coltunasi cu branza

Postat de sufletista in Dulciuri
2 Noi 2011 | 8385 vizualizari
Coltunasi cu branza

by miha

Ingrediente

  • ALUAT
  • 400 g faina
  • 1 ou
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • UMPLUTURA
  • 250 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 3 linguri smantana
  • esenta de rom
  • 100 g smantana

Mod de preparare

Se adauga faina intr-un bol mai mare, se face o gaura in mijloc, se adauga oul, putina sare, ulei si o cana de apa calduta. Se incorporeaza faina, daca este nevoie se mai adauga apa ,se framanata pana nu se mai lipeste de maini.

Se intinde o foaie subtire pe masa unsa cu faina, se taie patratele sau cercuri cu ajutorul unui pahar.

In mijlocul fiecarei forme se adauga cate o lingurita de umplutura, se lipesc marginile dandu-le forma de triunghi sau semiluna. Se preseaza cu furculita. Se fierb in apa cu sare cca 15 min, se scot pe un platou si se preseaza zahar tos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv chiroste cu branza

Postat de rocsi_1612

Aperitiv chiroste cu branza

Aluatul: Intr-un bol bateti ouale spuma cu sarea. Adaugati faina treptat, amestecati cu lingura, iar cand se intareste, framantati cu mana. Puneti 3-4 inguri de apa, ca sa se lege mai bine...

Citeste continuarea

Coltunasi cu branza sarata, reteta gustoasa din copilarie

Postat de RODIMUR

Coltunasi cu branza sarata, reteta gustoasa din copilarie

Cum se prepara Coltunasi cu branza sarata, reteta gustoasa din copilarie Făina cernută și aerată, amestecată cu sarea și grisul se frământă cu un ou și cu apă la temperatura...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.11.2011, 15:55
la 02.11.2011, 16:08
ms miha
la 02.11.2011, 16:12
imi place si eu fac ceva asemanator dar din aluat cu cartofi si umplut cu gem
la 02.11.2011, 16:31
bune bune
la 02.11.2011, 16:58
cred ca sunt deliciosi

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking