Cookies cu fulgi de ciocolata ( fursecuri americane )

Postat de RoXx in Dulciuri
6 Dec 2013 | 12004 vizualizari
Cookies cu fulgi de ciocolata ( fursecuri americane )

Ingrediente

  • 450 gr. faina
  • 250 gr. margarina pentru prajituri
  • 300 gr zahar
  • 2 oua
  • 200 gr. ciocolata simpla cu lapte
  • 1 praf de copt
  • 1 lingurita esenta de rom
  • 1 praf de sare

Mod de preparare

Ciocolata se taie cubulete mici . Cu un mixer , intr-un castron mare se amesteca bine untul cu zaharul.Se adauga ouale , praful de sare ,esenta de rom si se mixeaza pana ce se omogenizeaza totul.Praful de copt se pune peste faina si se amesteca sa se incorporeze.Treptat se adauga faina peste aluat si apoi fulgii de ciocolata.Aluatul nu se lucreaza foarte mult pentru ca fursecurile sa fie fragede.Intr-o tava in care am pus hartie de copt , se pun fursecurile formate ca niste bilute (eu le-am facut cu lingura dar e perfect daca aveti lingura-cupa pentru inghetata ). Fursecurile se pun la distanta unul de celalalt in tava pentru ca la cuptor se lasa si nu este indicat sa se lipeasca intre ele.Se introduc la cuptor pentru cca. 20-30 de min pana ce se rumenesc usor pe margine .

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cookies cu fulgi de ciocolata ( fursecuri americane )" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (25)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tort Eva (cu zmeura, portocala si ciocolata)

Postat de Dya

Tort Eva (cu zmeura, portocala si ciocolata)

 Pentru blat procedam astfel:  Se mixeaza ouale impreuna cu zaharul pana ce se obtine o compozitie cremoasa.  Se incorporeaza apoi, rand pe rand, uleiul, laptele si faina...

Citeste continuarea

Desert cozonaci cu aluat oparit umpluti cu nuca, mac si rahat

Postat de mirela0911

Desert cozonaci cu aluat oparit umpluti cu nuca, mac si rahat

Se incalzesc 150 ml lapte si se pune 1 lg faina, 1 lgt zahar si drojdia. Se amesteca bine apoi se acopera si se lasa sa se activeze. Intr-un bol se cerne faina si se face o adancitura in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.12.2013, 14:04
vreau si eu
la 06.12.2013, 14:10
la 06.12.2013, 14:16
tare bunee
la 06.12.2013, 14:16
sigur ca da Bya
la 06.12.2013, 14:16
motanel

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking