Copanele cu margarina la cuptor

Postat de Ramonaky in Pui
30 Mai 2010 | 7286 vizualizari
Copanele cu margarina la cuptor

Ingrediente

  • 6 copanele
  • 6 linguri de margarina
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • delikat
  • marar
  • usturoi

Mod de preparare

Spalam bine pulpitele avand grija sa nu rupem pielita de pe ele.

Maruntim usturoiul.

Amestecam margarina cu: sare,piper,delikat,usturoi si marar si omogenizam pana devine o pasta.

Formam cate un "buzunarel" din pielita pe fiecare copanel.In fiecare buzunarel bagam cate o lingurita de amestec de margarina.Cu restul de amestec ungem la sfarsit toate copanelele.

Intr-o tava punem putin ulei,adaugam copanelele si le dam la cuptor pt 35-40 de min,la 180 de grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele cu margarina la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpe de pui cu mustar la cuptor

Postat de MotanLaOale

Pulpe de pui cu mustar la cuptor

Pulpele se curata, se spala bine, se usuca cu hartie absorbanta si se taie in doua. Intr-un castron se amesteca mustarul, zaharul, sarea, piperul, boiaua si uleiul de masline. Pulpele se dau...

Citeste continuarea

Snitel parizian din piept de pui

Postat de RODIMUR

Snitel parizian din piept de pui

Se spală pieptul de pui și se lasă să se scurgă de apă într-o strecurătoare. Din ouă, sare, piper și făină se prepară compoziția pentru șnițele, un aluat ca acela pentru...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.05.2010, 17:22
ce bine arata
la 30.05.2010, 17:33
bune
la 30.05.2010, 17:38
bine ai venitce bunata`te ai facut tu aici
la 30.05.2010, 17:43
bun venit printe bucatarsi ,felicitari arata foarte bine insa eu nu sant adepta margarinei eu folosesc tare mult unt,o sa incerc cu siguranta reteta ta ,felicitari 5 furcu
la 30.05.2010, 18:02
Multumesc mult fetelor,sunteti f dragutze am emotii acum,pt ca e prima data cand imi "expun" mancarica...sper sa nu ma fac de rusine nu gatesc eu f des,dar si cand gatesc,o fac cu placere.Va poop si va mai astept

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking