Copanele de pui cu Fasole pastai si Morcov la Cuptor

Postat de Alina26 in Pui
6 Iun 2013 | 7856 vizualizari
Copanele de pui cu Fasole pastai si Morcov la Cuptor

Ingrediente

  • 6 copanele
  • 400g fasole fastai
  • 3 morcovi
  • 350g rosii in bulion
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano
  • ulei de masline
  • 2 catei de usturoi

Mod de preparare

1.Spalam copanelele si le prajim intr-o tigaie cu ulei de masline si doi catei de usturoi.Dupa ce s-au prajit bine pe toate partile,le punem intr-o tava si le dam la cuptor,180°.

2.Intre timp spalam legumele,pastaile le taiem extremitatile si le rupem in doua sau trei (depinde de preferinta).Morcovii ii curatam si ii taiem rondele.

3.In aceiasi tigaie,unde am prajit copanlele,tragem legumele cu putina sare la foc rapid pentru 5-10 minute,dupa aceea adaugam rosiile in bulion,condimentele si mai lasam 5 minute.

4.Punem totul in tava cu ciocanele si mai dam la cuptor inca 30 de minute.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele de pui cu Fasole pastai si Morcov la Cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tajine de pui cu prune si caise uscate

Postat de cristeena20

Tajine de pui cu prune si caise uscate

Pregatim carnea Eu am folosit jumate pui de casa pe care l-am portionat in bucati mai mici-dar puteti folosi pulpe de pui. Se spala si se usuca-apoi il condimentam cu sare, piper, si putin...

Citeste continuarea

Copanele in fulgi de porumb la cuptor

Postat de rocsi_1612

Copanele in fulgi de porumb la cuptor

Spalati bine pulpele si indepartati orice urma de puf. Indepartati pielita usor (eu oricum nu o consum niciodata). Intr-o oala puneti apa cu putina sare, piper si foile de dafin. O transferati pe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.06.2013, 15:52
ce bunatate!
la 06.06.2013, 15:57
la 06.06.2013, 15:59
Buna combinatia!
la 06.06.2013, 16:03
yammy!
la 06.06.2013, 16:03


va multumesc!!!!!!

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking