Cornete crocante si dulci

Postat de lia in Prajituri
13 Dec 2010 | 9622 vizualizari
Cornete crocante si dulci

Un desert foarte rapid, crocant, gustos si racoros.

Ingrediente

  • 2 lipii (din comert)
  • Frisca Hulala
  • Fructe (la alegere)
  • Ulei de palmier (pt prajit)
  • Ciocolata pt décor
  • 1 lingura zahar praf pt decor

Mod de preparare

Luam lipia, o taiem in patru si ajutandu-ne de o scobitoare, formam cate un cornet (vezi poza) din fiecare bucata. Cu o a doua scobitoare, fixata la gura cornetului, vom pastra deschizatura, pentru al putea umple.

Incingem uleiul in friteuza, la 190˚. Punem in sita, cateva cornete si le scufundam pentru un minut, apoi le scoatem pe servet absorbant. Pana se racesc cornetele vom pregati umplutura.

Batem frisca, adaugam fructe si umplem cornetele. Presaram peste ele, putin zahar praf si ornam frisca cu ciocolata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornete crocante si dulci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Prajitura Iute cu Ghimbir

Postat de BakeUpArtist

Prajitura Iute cu Ghimbir

Se bate untul cu zahărul pudră până devine spumos. Se adaugă oul și se mixează bine. Acum, se adaugă ghimbirul, coaja de lămâie, vanilia, mierea, și se mixează...

Citeste continuarea

Cea mai buna prajitura de post, cu crema de portocale

Postat de rocsi_1612

Cea mai buna prajitura de post, cu crema de portocale

Preparare  Cea mai buna prajitura de post, cu crema de portocale Blatul: Intr-un bol amestecati apa minerala cu zaharul, pana ce acesta din urma se topeste. Adaugati uleiul, sarea si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.12.2010, 14:02
O idee tare buna.
la 13.12.2010, 14:02
myam vreau si yo
la 13.12.2010, 14:05
la 13.12.2010, 14:27
la 13.12.2010, 14:34
silvioara

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking