Cornulete cu magiun de prune

Postat de mon in Dulciuri
25 Sep 2013 | 5549 vizualizari
Cornulete cu magiun de prune

am gasit reteta pe internet ,pe cat de simpla pe atat de buna se topesc in gura atat sunt de bune

Ingrediente

  • 200 g untura
  • 2 plicuri praf de copt
  • 2 linguri otet
  • 9-10 linguri apa
  • 450 g faina
  • 150 g zahar pudra vanilat
  • 1 borcan de magiun de prune

Mod de preparare

Untura cu praful de copt stins in otet si apa se freaca cu lingura pana la omogenizare si arata ca o maioneza,adaugam apoi faina si framantam 10-15 minute pana aluatul nu se mai lipeste de maini.

Impartim aluatul in  2 bucati,intindem o foaie potrivit de groasa cam 2cm, punem umplutura pe margine, rulam pana nu se mai vede umplutura, taiem cu un cutit langa zona unde se suprapune, apoi taiem bucatele ruloul obtinut.

Repetam operatiunea pana la terminarea aluatului, punem cornuletele la cuptor la foc potrivit 30 minute,cat sunt fierbinti le trecem prin zahar pudra vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu magiun de prune" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cornulete cu magiun de prune si nuci

Postat de Ksenya

Cornulete cu magiun de prune si nuci

Adaugam intr -un bol drojdia si cu zaharul, frecam cu o lingurita pana devine lichida adaugam laptele si pudram putina faina, lasam pentru 10 minute. Intre timp, intr-un castron, adaugam...

Citeste continuarea

Desert cornulete fragede

Postat de Oana

Desert cornulete fragede

Untul rece taiat cubulete se amesteca cu galbenusurile de ou, un praf de sare si coaja rasa de lamaie. Se adauga smantana, zaharul pudra, praful de copt si faina, dar nu toata odata. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.09.2013, 21:58
Delicioase
la 25.09.2013, 22:00
super bune
la 25.09.2013, 22:02
Bune bunute ,
la 25.09.2013, 22:07
la 25.09.2013, 22:10

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking