Cornulete cu rahat rosu:))

Postat de mena29 in Dulciuri
10 Ian 2012 | 3953 vizualizari
Cornulete cu rahat rosu:))

Pentru atunci cand vreti sa faceti ceva dulce dar nu prea dulce si sa nu va i-a foarte mult timp.Foarte rapid se pregatesc si tot asa de rapid dispar din farfurie:P

Ingrediente

  • 1 pachet aluat foetaj de 400 g
  • 200 g rahat rosu
  • optional zahar pudra

Mod de preparare

Dezghetam aluatul foetaj si-l intindem pe un suport de lemn. Este indicat sa lucram cu aluatul foarte rece deoarece daca se incalzeste, il vom manevra mai greu, se va lipi de suportul de lemn si noi nu vrem asta, asa ca daca e nevoie, il mai bagam dupa ce s-a dezghetat,la frigider, asa vreo 30 minute. Cand scoatem aluatul de la frigider trasam cu o rola fasii pe care apoi le vom transa in triunghiuri mai ascutite. La baza triunghiului vom pune cate o bucata de rahat rosu :)) si-l vom rula cu aluatul spre varful triunghiului. Coacem cornuletele in tava tapetata cu hartie de copt, la 180 grade C, aproximativ 15 minute.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu rahat rosu:))" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (43)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Prajitura Cu Prune

Postat de Meea

Prajitura Cu Prune

Pentru inceput, spalam si taiem pe jumatate prunele, urmand ca apoi sa scoatem samburii.  Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile spuma tare dupa care adaugam si cele 14 linguri...

Citeste continuarea

Desert fursecuri cu musli, fara zahar

Postat de rocsi_1612

Desert fursecuri cu musli, fara zahar

Intr-un bol, punem untul la temperatura camerei, smantana si le mixam. Adaugam oul, indulcitorul pudra si le amestecam bine. Nucile le tocam cu un cutit, le punem peste compozitia de mai...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.01.2012, 20:08
ce de bunatati....
la 10.01.2012, 20:16
ce imi plac
la 10.01.2012, 20:22
n-am facut cu aluat de foetaj,super ideea! deci,numai rahat rosu era la magazin
la 10.01.2012, 20:25
fragede si bune!
la 10.01.2012, 20:28
bune bune

Vezi toate comentariile (43)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking