Cornuri fragede cu finetti

Postat de aliliana in Prajituri
5 Iun 2014 | 9187 vizualizari
Cornuri fragede cu finetti

Un desert mai mult decat rapid...mai mult decat bun. Pentru cafea, lapte sau iaurt este ideal.

Ingrediente

  • 130 g unt/margarina
  • 380 g faina
  • 2 linguri iaurt
  • o lingurita zahar
  • un plic praf de copt
  • un ou
  • o lingura smantana
  • un praf de sare
  • esenta de vanilie
  • cca 4 -5 lingurite crema ciocolata Finetti

Mod de preparare

Untul se topeste putin la cuptor. Faina se cerne . Peste ea se adauga restul ingredientelor, se amesteca bine, bine pana rezulta un aluat. Acesta se pune la  frigider ccca 30 minute. 

Se scoate aluatul de la frigider, se imparte in trei bucati. Fiecare parte se intinde cu sucitorul, se portioneaza in triunghiuri. Pe fiecare capat al triunghiurilor se pune cate o bobita de Finetti si se ruleaza. Se pun cornuletele intr-o tava pe care s-a asezat o foaie de copt. Se pun la copt pentru 25 minute la foc mediu.

La final se pudreaza cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri fragede cu finetti" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Prajitura Rudy

Postat de privatelaura

Prajitura Rudy

Intr-un castron am amestecat faina, indulcitorul, cacaoa. Am adaugat untul taiat cubulete si galbenusul. Am framantat bine toata compozitia si apoi am impartit aluatul obtinut in doi bulgari mari....

Citeste continuarea

Prajitura cu branza, frisca si capsuni

Postat de rocsi_1612

Prajitura cu branza, frisca si capsuni

Mai intai scoatem capsunile din congelator si le lasam la dezghetat. Blatul: Albusurile le mixam cu un praf de sare pana se intaresc. Adaugam zaharul, mixam pana devin spuma, apoi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.06.2014, 20:39
Tare bune
la 05.06.2014, 20:42
Nu am mancat cornulete de nu tin minte....
la 05.06.2014, 20:44
bune bune
la 05.06.2014, 20:47
Giana
la 05.06.2014, 20:48
Simona, nici eu..desi-mi plac. Le-a sosit randul..

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking