Cornuri umplute

Postat de AlexJ in Aperitive / Garnituri
13 Apr 2011 | 10142 vizualizari
Cornuri umplute

Cu singuranţă în orice zonă locuiți există un așa zis magazin "de la colț " sau magazin de cartier, garaj ..etc... Şi în acest magazin cu siguranță veți găsi cornuri simple proaspete în fiecare zi...nu știu de ce , dar așa este pe la noi... Mama mea făcea cele mai bune cornuri umplute , de fapt încă le mai face ... și de fiecare dată le mâncăm cu aceeași poftă... Este cina ideală... Aşa că am găsit şi cumpărat de la colț niște cornuri ...

Ingrediente

  • 4-5 cornuri
  • brânză de vaci
  • cașcaval ras
  • salam
  • șuncă
  • smântână
  • oregano

Mod de preparare

Nu știu exact gramajele deoarece am făcut totul după ochi , așa că nu există să fie vreun ingredient prea mult sau prea puțin. Faceți totul după pofta inimii sau după ce găsiți prin frigider.

In primul rând tăiați cornurile în 2 și scobiți afară tot miezul.   Miezul cornului se pune într-un vas împreună cu toate ingredientele mărunțite bine, mai puțin smântâna. Veți obține un amestec destul de tare. Acum este momentul să adăugați și smântâna , astfel încât să obțineți o pastă suficient de moale pentru a putea fi folosită la umplerea cornurilor.  Gustați amestecul obținut și adăugați ceea ce vi se pare că lipsește.( poate putina ceapa verde sau poate usturoi????). Este ca atunci când faceți Sandwich-uri calde dar în altă formă. Preîncălziți cuptorul la 180 grade. Cornurile astfel umplute se așează pe o  tavă pentru cuptor în care a-ți întins niște hârtie de copt . Pe suprafața fiecărui corn se pun câteva feliuțe de unt , după care se dau la cuptor vreo 10 min.

Când sunt gata devin foarte crocante. Sunt extraordinare, sunt simple de făcut , nu necesită mult efort şi nici cunoștințe culinare .  Cina ideală pentru copii si nu numai !!!!!
Sa aveți poftă !!!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri umplute" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de cornuri pufoase umplute cu nutella

Postat de privatelaura

Reteta de cornuri pufoase umplute cu nutella

Iata cum se prepara Reteta de cornuri pufoase umplute cu nutella: Pentru inceput, pregatim ingredientele la indemana. Untul, ouale si laptele trebuie sa fie la temperatura camerei....

Citeste continuarea

Desert croissante umplute

Postat de mirela0911

Desert croissante umplute

Se incalzeste laptele usor impreuna cu zaharul pana ce acesta se topeste. Se adauga drojdia, se amesteca si se lasa apoi deoparte, la loc caldut. Intr-un bol se cerne faina, se pune sarea apoi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.04.2011, 15:39
Cred ca trebuie sa fie tare gustoase!!!!!!
la 13.04.2011, 15:50
yammmmmmmmmmmmmm
la 13.04.2011, 16:24
la 13.04.2011, 16:24
la 13.04.2011, 16:44
buneeee

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking