Coronita cu cirese si pepite de ciocolata

Postat de comanligia in Prajituri
17 Iul 2013 | 3189 vizualizari
Coronita cu cirese si pepite de ciocolata

ador ciresele oricum ar fi ele preparate :D,si am avut si un mic ajutor :D

Ingrediente

  • 2 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 250 ml de frisca lichida
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 praf de copt
  • 250 gr de faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • pepite de ciocolata
  • cirese

Mod de preparare

Ungem forma cu unt, apoi facem compozitia astfel: albusurile se bat spuma, frecam galbenusul cu zaharul si zaharul vanilat, apoi adaugam uleiul, faina, frisca lichida, faina si praful de copt. La final se adauga albusul batut spuma si se amesteca usor cu o lingura de lemn de sus in jos. Compozitia se toarna in forma si se pun cirese fara samburi si pepite de ciocolata, apoi se da la cuptor si se tine pana se rumeneste si se incearca cu scobitoarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coronita cu cirese si pepite de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert chec cu zmeura si glazura de ciocolata alba

Postat de Pungasa_Rogue

Desert chec cu zmeura si glazura de ciocolata alba

Se spala zmeura si se lasa intr-o strecuratoare, pentru a se scurge de apa. Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se freaca untul moale, dupa care se mixeaza cu zaharul si zaharul...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu branza dulce si biscuiti Oreo

Postat de Valclaudia

Desert prajitura cu branza dulce si biscuiti Oreo

Cuptorul se preincalzeste la 175 grade C. Ciocolata se topeste impreuna cu untul la foc mic, apoi se lasa la racorit. Branza se mixeaza bine zaharul pudra si cel vanilat. Adaugam pe rand...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.07.2013, 22:36
la 17.07.2013, 22:37
la 17.07.2013, 22:42
multumesc Miha
la 17.07.2013, 22:42
motan
la 17.07.2013, 22:44
ce frumos

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking