Coronita de ficatei

Postat de Sidy in Aperitive / Garnituri
17 Dec 2011 | 3024 vizualizari
Coronita de ficatei

Pentru ca ne plac mult ficateii de pasare am incercat sa-i fac pane...putin mai altfel.Iata ce a iesit...Ceva bun si savuros....Usor de facut si in timp scurt.

Ingrediente

  • 500 g ficatei de pui
  • 4 oua
  • 2 linguri amidon
  • 1 lingura pesmet
  • 1 lingura unt
  • piper
  • usturoi granule
  • sare
  • patrunjel verde

Mod de preparare

 

Spargem intr-un bol ouale si le batem bine, amestecam apoi cu celelalte ingrediente si asezonam. La sfarsit adaugam ficateii in compozitie.

Ungem o forma de guguluf cu un si o tapetam cu faina.

Cuptorul a fost incalzit dinainte la 160 de grade.

In forma asezam compozitia cu ficatei si o dam la cuptor pentru 25-30 de minute pina se incheaga ouale si se coc ficateii.

Servim ficateii calzi ca atare sau reci cu sos cu iaurt.

Pofta mare !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Coronita de ficatei" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cartofi cu kaiser, usturoi si cascaval, la tigaie

Postat de Patricia_Iordache_79

Cartofi cu kaiser, usturoi si cascaval, la tigaie

Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem felii subtiri. Ii punem intr-o tigaie in care am incins uleiul. Dupa aproximativ 5 minute, adaugam kaiser-ul taiat cubulete. Amestecam si lasam...

Citeste continuarea

Pasca cu branza sarata

Postat de mirela0911

Pasca cu branza sarata

Aluatul: Se cerne faina intr-un vas. Se amesteca cu sarea. Se face o gropita mica in mijloc si se pune drojdia si zaharul. Se toarna 100 ml lapte caldut si se lasa timp de 10 minute sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.12.2011, 09:33
place bun, bun
la 17.12.2011, 09:37
super!!miamyyy
la 17.12.2011, 11:48
super buni yumi,yumi
la 17.12.2011, 12:07
ce bine arata
la 17.12.2011, 14:57
ce coronita buna!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking