Ingrediente
- coaste de miel netaiate
- 1plic de condimente speciale pentru miel
- 500ml vin rosu
- 1capatana de usturoi
- salvie
- rozmarin
- 50ml ulei de masline
- legume de orice fel
- sare
- piper
Mod de preparare
Costitele condimentate din belsug cu praful de la plic,usturoiul pisat,sare si piper dupa gustul fiecaruia,le punem intr-un vas,rasturnam vinul,uleiul,frecam bine costitele cu tot acest amestec,acoperim vasul si-l tinem la frigider pana a doua zi.
Legumele curatate,spalate,taiate in cuburi mai mari,eu am folosit morcovi,cartofi,dovlecel,fenicul,ciuperci;intr-o tava,punem costitele vertical legate cu ata alimentara,in mijloc punem legumele si pe langa costite ce a mai ramas, frunze de salvie si o ramura de rozmarin,cine nu are poate folosi si pudra,rasturnam baitul de la marinat,acoperim cu folie de aluminiu si lasam la cuptor la foc mic1h
Se serveste costita taiata,cu legume si salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Coronita de miel cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (24)
|