Ingrediente
- 1/2 costita de miel
- sare
- piper
- 3 catei de usturoi
- 400 ml vin spumant
- boia de ardei dulce
- pudra de ghimbir
- 1 lingurita ulei de masline
- 1 vanata
- 1 dovlecel
- ardei gras tricolor
Mod de preparare
Mai intai curatam carnea, o pudram cu condimente si sare si o asezam in caserola pentru vidare.
Curatam si taiem cateii de usturoi in rondele si ii adaugam in caserola, apoi completam cu vin spumant, atat cat sa se acopere costita.
Inchidem capacul caserolei si comutam butonul de pe capac, pe pozitia pentru vidare.
Conectam caserola la aparatul de vidat Food Saver prin intermediul furtunului din dotare, si apasam butonul pentru vidare, bineinteles dupa ce am conectat aparatul la sursa de curent.
Asteptam sa se stinga ledurile de avertizare, apoi comutam butonul caserolei pe pozitia inchis si o dam la frigider pentru minim 30 de minute.
Eu am tinut-o o ora, dar nu era necesar atat de mult.
Apoi, coatem costita din marinata, o stergem cu un prosop absorbant si o preparam la gratar(grill), impreuna cu legumele taiate rondele.
Eu am uns grillul cu putin ulei de masline inainte de a-l incinge si a aseza ingredientele pe el.
Iese foarte foarte frageda, marinata in acest mod.
Sa va fie de folos!
Daca ti-a placut reteta noastra "Costita de miel cu legume la gratar pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (34)
|