Costite rumenite cu cartofi noi

Postat de Sidy in Porc
11 Mai 2013 | 3474 vizualizari
Costite rumenite cu cartofi noi

Oare cine poate rezista in fata unor costite bine rumenite ce emana un miros imbatator ? Veti spune ca sunt grase si ca au colesterol. Da , aveti dreptate, dar parca iti vine asa cateodata sa mai....calci stramb si sa le gusti....

Ingrediente

  • 1 kg coaste de porc
  • 1 kg cartofi noi
  • 2 linguri untura
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • boia
  • marar verde

Mod de preparare

Taiem costitele in bucati cat mai potrivite, le asezonam si apoi le rumenim frumos pe toate partile cam 5 minute in untura topita intr-o cratita.

Curatam cartofii noi de pielita de deasupra, apoi ii dam intr-un clocot timp de 10 minute.Scurgem apa de pe ei.

Cuptorul a fost incalzit in prealabil la 200 de grade C.

Pe o tava de aragaz, punem hartie de copt si asezam pe ea bucatile de coaste si cartofii noi fierti pe jumatate, pe care ii presaram cu putina boia.

Dam tava la cuptor pentru 45-50 de minute, pina cand sunt toate rumenite frumos si va vine sa va bagati degetele direct in tava, de la aroma emanata....

Din cand in cand ,stropim costitele cu vin alb.

La servire , peste cartofi si costite presaram marar verde tocat marunt.

Pofta mare sa aveti !

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite rumenite cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Pulpa de porc cu sos de rosii si usturoi la cuptor

Postat de reisnaor_2006

Pulpa de porc cu sos de rosii si usturoi la cuptor

       Pulpa de porc trebuie sa fie degresata si dezosata. Se spala, se zvanta si se portioneaza bucati mai groase.Acestea se dau cu putin ulei, se condimenteaza,...

Citeste continuarea

Snitel vienez cu cus-cus

Postat de timea

Snitel vienez cu cus-cus

Carnea o feliem si o batem cu ciocanul de snitele. (pentru a nu stropi in jur punem peste felia de carne o bucata de folie alimentara). Saram si piperam fiecare bucata de carne batuta. ...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.05.2013, 07:58
Bun bun
la 11.05.2013, 08:28
la 11.05.2013, 08:45
Ce bune sunt!!!
la 11.05.2013, 09:13
Tare bun!!!!
la 11.05.2013, 09:14

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking