Cosulete de foietaj cu mere si gutui

Postat de adnia in Prajituri
10 Ian 2013 | 4710 vizualizari
Cosulete de foietaj cu mere si gutui

Parca niciodata n-am timp suficient si sunt tot pe fuga...asa ca,in urma cererilor speciale, si din categoria "rapid, bun si aspectuos" am facut aceste cosulete parfumate de toamna.

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • -1 pachet de aluat foietaj din comert
  • -3 mere mici
  • -2 gutui mici
  • -zahar, scortisoara dupa gust
  • -1-2 linguri gris

Mod de preparare

Am dezghetat aluatul foietaj la temperatura camerei, l-am taiat in forme rotunde cu un pahar, apoi l-am asezat in tava de briose. Fiind vorba de aluat foietaj, n-a mai fost nevoie sa ung tava cu nimic, mai ales ca este si teflonata. Prin simpla asezare a cercurilor de aluat in scobiturile tavii am obtinut niste cosulete, pe care le-am umplut cu mere si gutui rase, amestecate cu zahar, scortisoara si gris (ca sa absoarba excesul de zeama lasat de fructe)...si repede, repede in cuptor!

Si iata rezultatul aromat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete de foietaj cu mere si gutui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura turnata cu mere de vara

Postat de mirela0911

Desert prajitura turnata cu mere de vara

Umplutura: Se spala merele, se curata de coaja, apoi se dau pe razatoarea cu gauri mari. Se pune pe foc intr-o cratita, impreuna cu zaharul (dupa gust, in functie de cat de dulci sunt merele) si...

Citeste continuarea

Desert prajitura Alba ca Zapada

Postat de mirela0911

Desert prajitura Alba ca Zapada

Mai intai se pregateste crema pentru a avea timp sa se raceasca. Crema: Intr-o cratita cu fundul dublu se pune faina, zaharul si se toarna laptele apoi in fir subtire amestecand bine pentru a...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.01.2013, 22:20
Combinaţia de măr şi gutuie e minunată. Asprime plăcută, gust bun, miros deosebit. Super
la 10.01.2013, 22:25
" si cosuletele formate" cum? ca nu spui si nici o poza sa vad nu este!
la 10.01.2013, 22:30
pai foarte simplu: am taiat cercuri din aluat, le-am asezat in forma de briose, apoi le-am umplut cu mere si scortisoara...iar ele s-au copt cu totul! o sa modific si in reteta, sa fie mai clar!multumesc de observatie!
la 10.01.2013, 22:40
bune
la 10.01.2013, 23:10

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking