Cosulete de foietaj cu mere si gutui

Postat de adnia in Prajituri
10 Ian 2013 | 4723 vizualizari
Cosulete de foietaj cu mere si gutui

Parca niciodata n-am timp suficient si sunt tot pe fuga...asa ca,in urma cererilor speciale, si din categoria "rapid, bun si aspectuos" am facut aceste cosulete parfumate de toamna.

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • -1 pachet de aluat foietaj din comert
  • -3 mere mici
  • -2 gutui mici
  • -zahar, scortisoara dupa gust
  • -1-2 linguri gris

Mod de preparare

Am dezghetat aluatul foietaj la temperatura camerei, l-am taiat in forme rotunde cu un pahar, apoi l-am asezat in tava de briose. Fiind vorba de aluat foietaj, n-a mai fost nevoie sa ung tava cu nimic, mai ales ca este si teflonata. Prin simpla asezare a cercurilor de aluat in scobiturile tavii am obtinut niste cosulete, pe care le-am umplut cu mere si gutui rase, amestecate cu zahar, scortisoara si gris (ca sa absoarba excesul de zeama lasat de fructe)...si repede, repede in cuptor!

Si iata rezultatul aromat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete de foietaj cu mere si gutui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert negresa cu branza si cirese

Postat de mirela0911

Desert negresa cu branza si cirese

Intr-o cratita se pun untul, zaharul, cacaua si laptele. Se transfera pe foc potrivit si se lasa sa fiarba. Dupa ce da 3 clocote se ia de pe foc. Din siropul format se iau 10 lg si se pune intr-o...

Citeste continuarea

Melcisori cu nuca si ghimbir sau stafide

Postat de andaoana

Melcisori cu nuca si ghimbir sau stafide

Intr-un castron mic punem drojdia , o lingura de zahar , o lingura de faina si o dizolvam intr-un pic de lapte caldut. Acoperim cu un prosopel curat si lasam la loc caldut pentru 10-15 minute....

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.01.2013, 22:20
Combinaţia de măr şi gutuie e minunată. Asprime plăcută, gust bun, miros deosebit. Super
la 10.01.2013, 22:25
" si cosuletele formate" cum? ca nu spui si nici o poza sa vad nu este!
la 10.01.2013, 22:30
pai foarte simplu: am taiat cercuri din aluat, le-am asezat in forma de briose, apoi le-am umplut cu mere si scortisoara...iar ele s-au copt cu totul! o sa modific si in reteta, sa fie mai clar!multumesc de observatie!
la 10.01.2013, 22:40
bune
la 10.01.2013, 23:10

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking