Cele 2 foi se lasa la dezghetat peste noapte in frigider.
Curatam merele si le taiem cubulete.
Piersicile le lasam la scurs. Pastrand doua bucatii pentru a le taia feliute, iar restul le taiem cubulete.
Intr-o tigaie punem uleiul, fructele, zaharul si condimentul Kotayani.
Lasam sa se caramelizeze la foc mic.
Dupa ce s-au caramelizat le lasam la racit.
Aluatul se intinde putin cu sucitorul si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Punem apoi fructele caramelizate, feliutele de piersica apoi acoperim cu ce-a de-a doua foaie pe care am crestat-o din loc in loc cu un cutit.
Dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumeneste frumos deasupra.
Nu am uns aluatul inainte de a-l baga la cuptor pentru ca a fost un desert de post.
Dupa ce scoatem foietajul din cuptor il ungem cu putina apa cu miere.
Pofta buna!