Cosulete pentru cina

Postat de aziz in Aperitive / Garnituri
22 Mai 2011 | 5411 vizualizari
Cosulete pentru cina

Ingrediente

  • 6 felii de paine
  • jumatate piept de pui tocat sau taiat marunt
  • un ardei gras rosu
  • o ceapa medie
  • un catel de usturoi
  • patrunjel verde tocat
  • un ou
  • 2 frunze de salvie tocate+una pt decor
  • oregano
  • rosii cherry
  • sare, piper, putina supa instant

Mod de preparare

     Pentru un cosulet avem nevoie de trei felii de paine :doua intregi si una taiata in jumatate pt a le mula usor in forma(care poate fi un inel metalic sau chiar forma pt briose)le vom presa cu sucitorul pt intins aluatul.
     Umplutura:tocam ceapa marunt la fel si usturoiul si le punem la calit in putin ulei ,adaugam ardeiul taiat marunt carnita de pui ,patrunjelul,salvia si oregano,condimentam dupa gust si lasam pe foc pana se caramelizeaza putin.Lasam la racit (nu de tot)se bate oul si se adauga in compozitie.Umplem cele doua cosulete sezam cate o rosioara in mijloc si dam la cuptor 30 minute la temperatura medie puteti verifica cu scobitoarea daca umplutura este uscata.Se poate servi cu salata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete pentru cina" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Checuri-aperitiv cu fasole, ardei copti, branza topita si carnati

Postat de Pungasa_Rogue

Checuri-aperitiv cu fasole, ardei copti, branza topita si carnati

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Carnatii se frig intregi la tigaie. Intr-un castron se pun intai ingredientele lichide: ouale, uleiul si laptele si se amesteca. Se adauga fasolea...

Citeste continuarea

Painici umplute

Postat de merisor67

Painici umplute

Crestam painicile in trei, pe lungime, pana la baza. Nu le feliem, doar le crestam. Ungem cu crema de branza cu verdeata de la Delaco, de o parte si de alta a crestaturilor. Ungem din...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.05.2011, 12:20
minunate cosuletele draga Mona
la 22.05.2011, 12:50
criss
la 22.05.2011, 12:53
ce cosulete simpatice
la 22.05.2011, 16:31
la 22.05.2011, 17:53

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking