Cosulete sarate cu costita si legume

Postat de retetele_tinei in Aperitive / Garnituri
27 Sep 2014 | 6537 vizualizari
Cosulete sarate cu costita si legume

Ingrediente

  • 3 oua
  • 3 linguri formaggio
  • 100ml smantana lichida
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 baby zucchina
  • 3 flori de zucchine
  • 17 felii de pancetta/costita
  • sare
  • frunze de patrunjel

Mod de preparare

Ouale se bat cu putina sare. Peste ouale batute se pun:smantana,si lingura de formaggio.

Dupa se spala si se taie marunt si se pun peste oua:ardeiul,zucchina,si patrunjelul.Se ia o tava pentru muffins, iar in fiecare forma se pun cate 2 felii de pancetta/ costita.

Marginile bucatilor de pancetta se intorc, asa incat sa se acopere toata forma. Peste pancetta/costita se pun florile de zucchine, spalate si rupte, fasii mai grosute.Se pun ouale cu legumele, in fiecare foarma de muffins. 

Tava se da la cuptorul preincalzit, pt 15 minute.Cosultele, se servesc calde.Cu o salata de cruditati, pe langa.

Pofta buna!

   

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete sarate cu costita si legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftele aplatizate din dovlecei cu sos de smantana

Postat de panacris

Chiftele aplatizate din dovlecei cu sos de smantana

Dovleceii se curăță de cojă și semințe, apoi se rad pe răzătoarea fină ;) Bineînțeles, m-am ajutat de noul membru din familia Zmeilor, răzătoarea de la Delimano ;) (Culmea n-am...

Citeste continuarea

Cartofi la cuptor, umpluti cu branzeturi

Postat de merisor67

Cartofi la cuptor, umpluti cu branzeturi

Spalam cartofii bine si ii punem la fiert in apa clocotita, in care adaugam o lingura sare si o lingura zahar. Partea cu zaharul am preluat-o de la Vladut, bucatarul de la Neatza. ...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.09.2014, 19:19
Ce frumoase sunt
la 27.09.2014, 19:27
Iau si eu unul
la 27.09.2014, 19:47
la 27.09.2014, 22:48
ce frumoase sunt!!
la 27.09.2014, 23:20
de nota zece! Bravoo!!!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking