Cosulete sarate cu costita si legume

Postat de retetele_tinei in Aperitive / Garnituri
27 Sep 2014 | 6657 vizualizari
Cosulete sarate cu costita si legume

Ingrediente

  • 3 oua
  • 3 linguri formaggio
  • 100ml smantana lichida
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 baby zucchina
  • 3 flori de zucchine
  • 17 felii de pancetta/costita
  • sare
  • frunze de patrunjel

Mod de preparare

Ouale se bat cu putina sare. Peste ouale batute se pun:smantana,si lingura de formaggio.

Dupa se spala si se taie marunt si se pun peste oua:ardeiul,zucchina,si patrunjelul.Se ia o tava pentru muffins, iar in fiecare forma se pun cate 2 felii de pancetta/ costita.

Marginile bucatilor de pancetta se intorc, asa incat sa se acopere toata forma. Peste pancetta/costita se pun florile de zucchine, spalate si rupte, fasii mai grosute.Se pun ouale cu legumele, in fiecare foarma de muffins. 

Tava se da la cuptorul preincalzit, pt 15 minute.Cosultele, se servesc calde.Cu o salata de cruditati, pe langa.

Pofta buna!

   

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete sarate cu costita si legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Aperitiv rulada festiva din cascaval cu omleta si carnaciori picanti

Postat de merisor67

Aperitiv rulada festiva din cascaval cu omleta si carnaciori picanti

Mai întâi, ne asigurăm că folia cu care este ambalat cașcavalul nu este ruptă. Pregătim două bucăți de folie de bucătărie și așezăm una pe masa de lucru. Preparăm...

Citeste continuarea

Tarta aperitiv cu masline

Postat de RuxyRux

Tarta aperitiv cu masline

Untul rece taiat cubulete, se amesteca cu faina cernuta cu oul, cu smantana, praful de sare, faina si praful de copt si se framanta aluatul, apoi se infoliaza si se tine la rece 30 de minute....

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.09.2014, 19:19
Ce frumoase sunt
la 27.09.2014, 19:27
Iau si eu unul
la 27.09.2014, 19:47
la 27.09.2014, 22:48
ce frumoase sunt!!
la 27.09.2014, 23:20
de nota zece! Bravoo!!!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking