Ingrediente
- Am folosit pentru cotlet:
- 8 felii cotlet de porc fara os
- 1 buc fenicul
- 1 catel usturoi
- 1 tulpina apio
- sos soia
- sos tobasco
- turmenic,
- chimen macinat,
- chilly praf,
- ghimbir macinat
- sare roz de Himalaya
- Pentru orez:
- 1 masura orez,
- 1 masura si jumatate apa
- turmenic,
- sare roz de Himalaya
- 1 lingura unt
Mod de preparare
Cotlet: am spalat si apoi uscat cu un prosop de hartie cotletele de poc,am spalat si curatat feniculul,telina apio si usturoiul,apoi le-am tocat marunt.Intr-o cratita am pus putin ulei,am adaugat apoi legumele tocate pe care impreuna cu condimentele (chilly,turmenic,chimen macinat,ghimbir),si le-am calit usor pana cand s-au patruns,apoi am adaugat cotletele si le-am lasat cam 2 minute pe fiecare parte.
Am adaugat apoi sosul de soia si tobasco si o cana cu apa si am lasat cotletele sa se patrunda bine si sa scada sosul putin.
Orezul:Am pus intr-o tigaie cu capac o masura de orez,1 masura si jumatate de apa si sare roz de Himalaya,am pus capacul si am lasat orezul sa fiarba 10 minute,apoi am adaugat turmenicul si untul si am stins focul.
Am servit acest preparat alaturi de o delicioasa salata de baby spanac cu rosii si mozzarella,acompaniate cu ulei de masline si putina sare.
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu fenicul si orez Thai" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (21)
|