Cotlet in sos picant cu paste

Postat de Dya in Paste
14 Aug 2011 | 3695 vizualizari
Cotlet in sos picant cu paste

Cotlet in sos picant cu paste pentru o masa gustoasa si usor de pregatit!

Ingrediente

  • Pentru paste avem nevoie de  urmatoarele ingrediente:
  • paste,
  • 2 linguri cu ulei de masline,
  • 1 lingurita cu sare,
  • un praf de piper,
  • tarhon,
  • rozmarin  
  • oregano
  • patrunjel proaspat
  • Pentru cotlet avem nevoie de  urmatoarele ingrediente:
  • 5 bucati de cotlet,
  • 2 cepe mari,
  • 2 morcovi,
  • 2 ardei grasi/capia,
  • 2 ardei iuti iuti,
  • 50 ml ulei pentru prajit,
  • 2-3 fire de patrunjel tocat marunt,
  • o cana cu supa/apa fierbinte,
  • 2 linguri cu bulion dizolvat in 50 ml apa,
  • condimente dupa gust

Mod de preparare

Modul de preparare il gasiti aici Cotlet in sos picant

Modul de preparare al Pastelor:

Fierbem 2 litri de apa impreuna cu putina sare.  Cand apa da in clocot adaugam pastele pentru aproximativ 20 -30 de minute.  Le scurgem apoi de apa in care au fiert, le trecem printr-un jet de apa rece si dupa ce s-au scurs bine, le amestecam cu 2-3 linguri cu ulei de masline si cu toate condimentele dorite (pot fi altele decat cele enumerate).

Presaram patrunjel proaspat tocat si le servim calde impreuna cu Cotletul in sos picant.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet in sos picant cu paste" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Paste cu sos Bolognese

Postat de AlexTeacher

Paste cu sos Bolognese

Intai de toate, iti propun sa te apuci de sos.  Taie pancetta si caleste-o in ulei de masline la foc mic.  Toaca marunt morcovul, salotele, usturoiul si telina apio si adauga-le...

Citeste continuarea

Tagliolini cu dovlecei si praz

Postat de simona72

Tagliolini cu dovlecei si praz

Se pune apa cu sare la fiert, aproximativ 1,5 litri. Cand apa clocoteste se pun pastele si se lasa sa fiarba 3 minute. Dovlecelul se spala, se pastreaza coaja si se usuca cu prosop curat de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.08.2011, 12:04
grozav de bun
la 15.08.2011, 16:40
multumesc!
la 15.08.2011, 17:01
foarte gustos
la 15.08.2011, 17:24
bun
la 15.08.2011, 17:33
super prezentare

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking