Ingrediente
- Pentru paste avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
- paste,
- 2 linguri cu ulei de masline,
- 1 lingurita cu sare,
- un praf de piper,
- tarhon,
- rozmarin
- oregano
- patrunjel proaspat
- Pentru cotlet avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 5 bucati de cotlet,
- 2 cepe mari,
- 2 morcovi,
- 2 ardei grasi/capia,
- 2 ardei iuti iuti,
- 50 ml ulei pentru prajit,
- 2-3 fire de patrunjel tocat marunt,
- o cana cu supa/apa fierbinte,
- 2 linguri cu bulion dizolvat in 50 ml apa,
- condimente dupa gust
Mod de preparare
Modul de preparare il gasiti aici Cotlet in sos picant
Modul de preparare al Pastelor:
Fierbem 2 litri de apa impreuna cu putina sare. Cand apa da in clocot adaugam pastele pentru aproximativ 20 -30 de minute. Le scurgem apoi de apa in care au fiert, le trecem printr-un jet de apa rece si dupa ce s-au scurs bine, le amestecam cu 2-3 linguri cu ulei de masline si cu toate condimentele dorite (pot fi altele decat cele enumerate).
Presaram patrunjel proaspat tocat si le servim calde impreuna cu Cotletul in sos picant.
Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet in sos picant cu paste" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (10)
|